Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 3. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Embach pani Ülenurme gümnaasiumi juurdeehitusele nurgakivi

Nurgakivi panevad Ülenurme vallavolikogu esimees Heiki Sarapuu ja Embach Ehitus juht Andres Salusaar.
Foto: Embach Ehitus
Tartu lähistel asuv Ülenurme vald tellis seoses kooli minevate laste arvu kasvuga gümnaasiumihoone juurdeehituse, mis valmib käesoleva aasta sügisel. Juurdeehitusele panid vald ja ehitaja piduliku nurgakivi.

Valla esindaja vallavolikogu esimehe Heiki Sarapuu sõnul saab käimasoleva juurdeehitusega kool juurde 3256 ruutmeetrit kasulikku pinda. 

“Juba täna on meie valla koolilaste kasutada hiljuti renoveeritud koolihoone,” lausus Heiki Sarapuu ”Ülenurme vald on aga õnnelik vald, sest laste arv on kasvus ja  seetõttu vajame ka suuremat koolimaja. Juurde ehitatakse algklasside korpus ning Tõrvandi alevikust kolivad lapsed Ülenurmele. Koolihoone muutub suuremaks ja funktsionaalsemaks. Uude osasse tulevad nii klassiruumid kui ka kaasaegsed puhkealad, mis teeb igapäevase koolielu mugavamaks nii õppuritele kui ka  õpetajatele.” 

Ülenurme Gümnaasiumi juurdeeehitust teostab ehitusettevõte Embach Ehitus.

“Ehitaja jaoks on kõige olulisem tagada igapäevane õppetöö olemasolevas osas samal ajal, kui käib töö juurdeehitusel,” lausus Embach Ehitus juht Andres Salusaar.

Salusaare sõnul saab Ülenurme Gümnaasium koos renoveeritud osa ja juurdeehitusega olema  kaasaegse kooli standardi hea näide, seda nii küttesüsteemi kui ka  teiste ehituslike lahenduste poolest.

7449  elanikuga Ülenurme vallas on üks  12-klassiline kool. neli lasteaeda ja üks huvikool.

Embach Ehitus OÜ on Lõuna – Eesti juurtega ehitusettevõte, mis pakub projektijuhtimise täisteenust alates projekteerimisest ja taotlushinna koostamisest kuni valminud ehitise üleandmiseni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785