Tallinn kavandab Kunstiakadeemia krundile kõrghoonet

Tallinna linnavalitsus algatas eelmisel esmaspäeval toimunud istungil detailplaneeringu, mis näeb ette endisele Eesti Kunstiakadeemia krundile kahe maa-aluse korrusega kõrghoone ehitamise.

Hoone suurim lubatud kõrgus peab olema määratud nii, et see ei ületaks kaugvaates lauluväljaku ülemiste väravate juurest Viru hotelli ja Swissoteli ühendavat sirget. Detailplaneeringu algatamist taotles City Plaza OÜ.

«Tegemist oli alles detailplaneeringu algatamisega. Planeeringu menetluse käigus tulevad välja kõik võlud ja valud, mis selle asjaga kaasas käivad. Ma olen päris kindel, et see planeering tekitab väga suurt diskussiooni. Aga selleks, et diskussioon tekiks, tuli kõigepealt planeering algatada,» ütles Tallinna abilinnapea Taavi Aas Postimehele.

Loe täispikka uudist Postimehest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed