Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 27. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veskimöldre infrastruktuur valmib sügiseks

Foto: Brave Capital
Brave Capitali tütarettevõte BC Arenduse OÜ sõlmis peatöövõtulepingu MSM OÜga kogu Veskimöldre infrastruktuuri väljaehitamiseks.

Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul sai Veskimöldre väiksema lisanduva osa infrastruktuur koos Laagri möödasõidu aluse jalakäijate tunneliga valmis eelmise aasta sügisel ja sellel aastal kaetakse kogu Veskimöldre teede- ja kommunikatsioonivõrguga. “Investeerime ca 9 miljonit eurot 12 km pikkuse teedevõrgu ehitamiseks ja kogu ala varustamiseks vee- ja kanalisatsiooni, gaasi-, elektri- ning sidetrassiga. Lisaks viiakse kõik Veskimöldret läbivad elektriliinid ehitustööde käigus maa alla. Sügiseks on kogu Veskimöldre laieneva elukeskkonna sisesed teed kaetud korraliku tänavavalgustuse, asfaltkatte, haljastusega ja krundid kommunikatsioonidega. Tänu sellele on Veskimöldre parimal tasemel kaasaaegsete lahendustega elukeskkond Eestis.”

“Juba käesolevast aastast on tublidel ja edasijõudnud privaatsust ja häid naabreid hindavatel peredel võimalik alustada unistuste kodu rajamisega Veskimöldresse eesmärgiga sisse kolida 2018. Eelkõige ootame Veskimöldresse peresid, kes soovivad luua uue kodu rahulikku paika ja teha seda just oma visiooni järgi vastavalt ümbritsevale keskkonnale. Sport ja looduslik elukeskkond on üksikud Veskimöldret iseloomustavad märksõnad. Tänaseks on broneeritud juba üle kümne krundi,” lisas Kuusk.

Veskimöldre on  Eesti suurim era- ja avaliku sektori koostöös valmiv elukeskkonnaarendus. Veskimöldre laienemisega lisandub hinnatud ja ühte kallimasse linnaäärsesse elukeskkonda 159 kinnistut ja 91 ridaelamuboksi, koostöös vallaga rajatakse uus kool ja lasteaed ning Maanteeameti avas eelmise aasta lõpus Laagri möödasõidu, mis parandas veelgi olemasolevat ühendust Tallinna kesklinnaga.

Brave Capital on Eesti ja väliskapitalil põhinev investeeringute juhtimise ettevõte, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamisega ning projektide finantseerimisega ja arendamisega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785