Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 10. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Storent omandas soomlaste rendiettevõtte

Foto: Storent
Ehitus-ja tööstusseadmete rendiga tegelev ettevõte AS Storent Investments omandas Soome rendiettevõtte Leinolift Oy. Mõlema ettevõtte äritulud kokku ulatuvad ligikaudu 30 miljoni euroni. Äritehingu detaile osapooled ei avalikustanud.

“See tehing koos viimaste investeeringutega Rootsis, on meie laienemise alguseks Skandinaavia turul,” kinnitab Andris Bisnieks, Storent’i asutaja ja juhatuse liige. Tema sõnul võimaldab see  neil suurendada valdkonna teadmisi ja laiendada ettevõtte tehnikaparki tervikuna.

“Meil on hea meel, et meie partneriks saab Jouni Leino, kel viimase 10 aasta jooksul õnnestus välja arendada edukas äri koos suurepäraste kliendisuhetega Soomes, “ lisas Bisnieks pressiteate vahendusel.

Leinolift loodi 2006. aastal Soomes. Ettevõtte peamisteks tegevusaladeks on tõstukite ja kraanade rent ja samuti ka tõstmis- ja kraanatööde ning transporditeenuste osutamine ettevõtte oma tööjõu poolt. 2016. aasta keskel laiendas ettevõte oma tegevust upitamis- ja puksiirimisteenusele. Leinolift Oy asutaja, Jouni Leino, jätkab ettevõtte juhtimist.

“Storenti omanduses olles oleme me võimekamad jätkama oma arengut ja laiendama oma klientidele pakutavaid teenuseid, sealhulgas ka sellise tehnika renti, mida meie teenustepaketis varasemalt enne Storentiga ühinemist ei olnud,” mainis Jouni Leino. “Samuti jätkame me oma ettevõtte poolt kõrgeima kvaliteedi pakkumist omas valdkonnas,” lisas ta. 

Alates 2014. aastast on Storent’i enamusosalus Darby Private Equity käes. Darby Private Equity on osa investeerimisfirma Franklin Templeton Investments’ist, kelle hallata on üle 700 miljardi dollari suurune investeerimisportfell. 2008. aastal loodud Storent on ehitus- ja tööstusseadmete rendiga tegelev ettevõte Baltikumis, mis pakub teenust 21 rendipunktis Lätis, Leedus ja Eestis.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785