Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 14. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-rauta Haabersti kauplus renoveeritakse

Kevadine ostlemine K-rautas Tallinnas.
Foto: Eiko Kink
K-rauta Haabersti kauplus läbib järgmise aasta alguses põhjaliku renoveerimise 3,4 miljoni euro eest, millega lisandub uusi tootegruppe ja teenuseid nii era- kui ärikliendile, teatab K-rautat opereeriv AS Kesko Senukai.

Tegu on osaga Kesko Senukai Grupi laiemast investeerimisplaanist Baltikumis, mille raames on pea poole võrra kasvanud ka äsja taasavatud grupi suurim kauplus Riias.

 Renoveerimise ajal on Haabersti kauplus ajutiselt suletud, kõigi uuenduste elluviimine võtab aega umbes kolm kuud. Kauplus suleb uksed 9. jaanuaril ning taasavab need aprillis. “Kujundame ümber kogu kaupluse kontseptsiooni – pärast renoveerimist saab Haabersti K-rautast moodne ja tänapäevane kaubanduskeskus,” ütles Kesko Senukai president Artūras Rakauskas. “Paneme ka edaspidi suurt rõhku ärikliendi suunitlusele ning pakume parimat teenust, tingimusi ja valikut.” Uuenduste käigus avardub müügipind, muutub keskuse interjöör ning kasvab tootevalik lähtuvalt kohaliku kliendi ootustest. Ehituskauba kõrval pööratakse senisest enam tähelepanu kodusisustusele, majapidamiskaubale ja valgustusele, uute tootegruppidena lisanduvad kodutehnika, kirjatarbed, vabaaja kaubad, mänguasjad ning spordivarustus. Kokku kasvab valik 15 000 toote võrra.

Lisateenuste pakkumiseks ja konsultatsiooni rolli tugevdamiseks luuakse kaupluses täiendavalt 30 töökohta, kokku hakkab uue kontseptsiooniga kaupluses töötama üle 100 inimese.

 Eestis tegutseb kaheksa K-rauta kauplust, kaubandusvõrku opereerivale Kesko Senukaile kuulub lisaks Eesti kauplusele 85 poodi Leedus, 8 Lätis ning 20 Valgevenes.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785