Mainor kasvatas avatäidete tehase toel eksporti

Septembri lõpus valmis gruppi kuuluva Mainor Ülemiste poolt 13-korruselise esindusliku kontorihoone Öpiku maja esimene bürootorn.
Septembri lõpus valmis gruppi kuuluva Mainor Ülemiste poolt 13-korruselise...

Mainor grupi tänavune üheksa kuu käive kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 19 protsenti, 14,4 miljoni euroni. Eksport suurenes võrreldes eelmise aasta üheksa kuuga 34%, mille taga on peamiselt gruppi kuuluva akna- ja uksetehase Rekman Soome-suunalise ekspordi suurenemine.

Ettevõtte puhaskasum kasvas sama perioodi jooksul 15 protsenti, jõudes 3,9 miljoni euroni. Tööviljakus grupi ettevõtetes kasvas 21%, tänu millele saavutati majandustulemuste kasv 2% väiksema töötajate arvuga.

Septembri lõpus valmis gruppi kuuluva Mainor Ülemiste poolt 13-korruselise esindusliku kontorihoone Öpiku maja esimene bürootorn, kuhu asus ankurrentnikuna ABB Global Service Center. Lähinädalatel alustab ettevõte Ülemiste City linnakus ka teise samasuure kontoritorni ehitust, mille tulemusena valmib Baltikumi suurim büroohoone kogupinnaga 46 500 ruutmeetrit.

Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor lõppes kolmandas kvartalis tänavune uute üliõpilaste vastuvõtt. Kõrgkool sõlmis septembris ka mahuka lepingu ABB-ga rahvusvaheliste finantsspetsialistide koolitamiseks. Ülemiste Citys tegutsevatest ettevõtetest on tänavu analoogne koostöö käivitatud ka maailma suurima tööstuskraanade tootja Konecranesiga.

AS Mainor tegeleb peamiselt Ülemiste City kui targa linna arendamise ja gruppi kuuluvate ettevõtete tegevuse strateegilise juhtimisega. Tütar- ja sidusettevõtted tegutsevad hariduse, puidu, metalli ja energeetika alal.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

DEROSSI OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

05. november 2017

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Ehituse erilehed