Tallinn jätkab bussipeatuste betooniga sillutamist

Tallinna Kommunaalameti tellimusel jätkab Tallinna Teede AS betooniga sillutatud ühistranspordipeatuste rajamisega. Betooniga sillutatakse kolm bussipeatust. Peatustes, kus liikluskoormus on väiksem, kasutatakse tavapärast asfaltbetoonsegu.

Tänavu sillutatakse betooniga Mooni peatus Endla tänaval, Männi peatus Ehitajate teel  ja Kreutzwaldi peatus Narva maanteel. Paldiski maanteel Lille, Madala tänaval Randla ja  Vilde teel Kaja peatused  kaetakse tavapärase Contect seguga immutatud asfaltbetoonkattega.

Tööde lepinguline maksumus on 265 000 eurot ning tööd lõpetatakse oktoobrikuu alguses.

Tallinna Kommunaalamet alustas betoonkattega teede rajamise katseobjektidena ühistranspordipeatuste korrastamisega juba 2014. aastal. Betoonkattega ühistranspordipeatuste rajamisel tehti esimene katse Sõle tänaval Nisu peatustes, kus katsetamise eemärgil rajati linnast väljuva suuna peatus betoonkattega ning linnasuunaline peatus tavapärase Contect seguga immutatud asfaltbetoonkattega.

„Kuna peatusealad on üldjuhul taskulahendusega, kus peatuvad ainult ühissõidukid, mis naastrehve ei kasuta, katsetati betooni just ilma taskulahenduseta peatustes, mida läbib ka tavatransport,“ selgitas kommunaalameti juhataja asetäitja Reio Vesiallik linnavalitsuse pressiteates.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Värvikeskuste Grupp otsib PÕHJA-EESTI ÄRIMÜÜGIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

04. märts 2018

Ruukki otsib TOOTEINSENERI

Ruukki Products AS

09. märts 2018

Ehituse erilehed