Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 21. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TREV-2 Grupp liitis tütred endaga

Foto: Raul Mee
AS TREV-2 Grupp ühendas tütarfirmad AS Teede REV-2 ja OÜ Taskar emaettevõttega viies nii lõpule mitme aasta pikkuse ehitusettevõtte juriidilise struktuuri konsolideerimise.

“TREV-2 Grupp alustas äritegevuse konsolideerimise ning juriidilise struktuuri korrastamise ja lihtsustamisega 2013. aastal,” lausus TREV-2 Grupi juhatuse esimees Rein Rätsep pressiteates. “Teisipäeval viisime selle mitme aasta pikkuse protsessi koos vastava äriregistri kandega lõpuni ning nüüdsest jätkame ettevõtte tegevust ärinime AS TREV-2 Grupp alt.”

Rätsepa sõnul kuulus varasematel aastatel TREV-2 Gruppi üle 10 tütar- ja sidusettevõtja, mitmed neist erinevate osaluste suurustega.“Alustasime kolme aasta eest kontserni struktuuri korrastamist eesmärgiga muuta ettevõtte juhtimine võimalikult efektiivseks ja seeläbi ka paindlikuks ning vastavaks tänasele turuolukorrale,” kirjeldas Rätsep. “Tänaseks oleme jõudnud sinnamaani, et saame ühe ettevõtte raames läheneda kõikidele tegevusaladele valdkonnapõhiselt lihtsa juriidilise struktuuri raames.”Ühinemiskande järgselt on alates 19. juulist AS-i Teede REV-2 ja OÜ Taskar õigusjärglaseks AS TREV-2 Grupp, samuti läksid AS-ile TREV-2 Grupp üle kõik ühendatavate äriühingute varad, sh ka kohustused ja lepingud.Taristusehitusobjektide ja rajatiste ehitamisele keskendunud AS-i TREV-2 Grupp põhitegevusalad on teede, sildade ja raudteede ehitus, teehoole, keskkonnaehitus, ehitusmaterjalide kaevandamine, liikluskorraldusvahendite tootmine ja liikluskorralduslahenduste pakkumine ning taristuehituse tugiteenused.AS-is TREV-2 Grupp töötab ligikaudu 400 inimest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785