Bauhof saab uue tegevjuhi

Ehitusmaterjalide ja aiakaupade müügiketi Bauhof tegevjuhina alustab 1. augustist tööd Irina Raudsepp, kellel on varasemast pikk juhtimiskogemus K-rauta kauplusteketis ning Rimi hüper- ja supermarketite ketis.

"Irina Raudsepal on pikaajalised ja mitmekülgsed kogemused jaekaubanduses ning meie tegevussektorist selge arusaam. Irina on hinnatud kui professionaal ning meeskonnamängija - seetõttu teeb see suurt rõõmu, et ta otsustas Bauhofiga liituda," ütles Bauhofi senine tegevdirektor Mart Vau pressiteates.

«Kahtlemata on tegemist suure väljakutsega – asuda juhtima üht suurimat jaekaubandusettevõtet. Olen selle võimaluse eest tänulik,» ütles Irina Raudsepp. «Usun, et minu varasemad kogemused tulevad siinkohal kasuks ja suudan Bauhofi arengusse panustada ning ettevõtte hea käekäigu eest seista,» lausus Raudsepp.

Bauhofi uue tegevjuhi otsingu aitas läbi viia personaliotsingufirma Amrop.

Bauhof kuulub MyInvest gruppi. Bauhofi 2015. aasta käive oli ligi 84 miljonit eurot. Bauhofil on Eestis 13 kauplust, ettevõttes töötab 450  inimest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed