7. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VOH! värvi- ja krohvikeskus teeb õige toote leidmise lihtsaks, kiireks ja mõnusaks

VOH! värvi- ja krohvikeskuse meeskond.
Foto: VOH!
Ehitusvärvide ja –krohvide kirevas kaubavalikus on aasta-aastalt aina keerukam orienteeruda ning õigeid viimistlustooteid leida. Alternatiiviks suurte kaubakettide killustunud väljapanekutele on loodud uudne, personaalse lähenemisega VOH! värvi- ja krohvikeskus, mille esindused asuvad Tartus, Pärnus ja Tallinna külje all Peetris.

„Meie eesmärk on müüa kvaliteetkaupa teadlikule tarbijale, kes ei taha ühte ja sama tööd mitu korda teha, vaid vajab püsivaid ning vastupidavaid tulemusi. Kuna kõigil VOHi meeskonna liikmetel on väga tugev taust ehitussektoris, saab meie konsultante usaldada ning neilt julgelt nõu küsida. Nii võib ühelt poolt olla kindel oma valiku õiguses ning teisalt jõuab klient lahenduseni kiiremini, kui omal käel internetis surfates või sõprade-tuttavates soovitusi kogudes,“ räägib VOH! värvi- ja krohvikeskuse juht Endo Šefer. 

VOH! värvi- ja krohvikeskus on uus tulija Eesti ehituspoodide turul. Uudse kontseptsiooniga keskuse esimesed kauplused avati Tartus Ringtee 35 ja Pärnus Pae 4 eelmisel aastal, tänavu kevadel lisandus pood Tallinna külje all Peetri alevikus Helgi tee 2. VOH! pakub sise- ja välisviimistluse terviklahendusi ehitajale ja eratarbijale, garanteerides toodete kvaliteedi ning püsivad tulemused nii suurte kui ka pisemate ehitusprojektide puhul.

Suures kaubakeskuses jääb klient riiulite vahel tihtipeale hätta, sest toodete spetsiifikat tundmata on laias kaubavalikus raske orienteeruda. VOH! värvi- ja krohvikeskuses seda ei juhtu, sest töötajatel on aega iga kliendi jaoks ja lahendused leitakse ka kõige keerulisematele projektidele. Igal kuul korraldatakse koostöös tarnijatega tasuta koolituspäevi, näiteks on väga populaarseks kujunenud Weberi plaatimiskoolitused ja Teknose puitfassaadide koolitus.

Tuntud tugevad kaubamärgid sisendavad usaldusväärsust

Lisaks Soome ehitussektori populaarseimat kaubamärki kandavatele Teknose keskkonnasõbralikele värvidele ja pinnakatetele ning maailma juhtiva kuivsegude ja Fibo ehitusplokkide tootja Weberi toodetele esindab VOH! värvi- ja krohvikeskus Akfix ehituskeemiat, Lugato kõrgtehnoloogilisi plaatimismaterjale, Valpainti dekoratiivvärve, Boschi elektritööriistu ja Hollandi kvaliteediga mööbli ja põrandate õlivahade ning peitside tootjat Vesting. Ettevõte esindab ka Fere tööriistu ning ehitus- ja kodukaupu, Mirka liivapabereid, TKL Kaubanduse ehitusteipe, Remmersi puidukaitsevahendeid ja –viimistlusmaterjale ning isekleepuvate toodete ja lahenduste valmistajat Tesa.

VOH! värvi- ja krohvikeskuse kauplustes on mõnus puhkenurk, kus saab aja maha võtta, kohvi juua, näidiseid vaadata, ehitusajakirju sirvida ja rahulikult läbi mõelda, mida ehitusobjektile või koju kaasa võtta. „Meie tunnuslauseks on „Meie toodetega saad kaasa südamerahu!“, sest müüme ainult kvaliteettooteid tunnustatud kaubamärkidelt ja nii ei pea klient kunagi muretsema, kas sai ikka väärt kauba või mitte,“ selgitab Šefer, lisades, et tarnijad on valitud välja isiklikule kasutuskogemusele tuginedes, võttes sortimenti ainult neid tootjaid, kelle kaubaga ollakse 100% rahul ja kelle toodetega saab saavutada parimaid tulemusi.

Eesmärk: tugev kompetentsikeskus nii ühistutele kui ka eraisikutele

„Just oma parimaid kogemusi ja tulemusi tahame pakkuda ka oma klientidele ning soovime, et kõik tunneksid end meie juures mugavalt nagu omas kodus,“ räägib keskuse juht. „Väga hea meel on näha, et Tartu ja Pärnu poodides on juba välja kujunenud oma püsikliendid, kellest nii mõnegagi oleme juba kalaretkelgi käinud ja õllekannu taga maailmaasju arutanud. Sellist atmosfääri, kogukonnavaimu ning sõprussuhteid tahame luua kõigis oma poodides.“ 

Lähiajal on VOH! värvi- ja krohvikeskusel plaanis avada esindus Ida-Virumaal. Keskuse visioon on kujuneda kompetentsikeskuseks, mis oleks abiks nii korteriühistutele, omavalitsustele, järelevalvele, arhitektidele kui ka katuse- ja fassaadiehitajatele. Kogu professionaalne info ühest kohtast – VOH! värvi- ja krohvikeskusest!

Olete oodatud!www.vohvarv.ee

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785