Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 17. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Betoonimeister ostis TMB betoonitehase

TMB betoonitehas Tartu külje all Vahi tööstuspargis.
Foto: TMB
Kaubabetooni tootja Betoonimeister AS sõlmis lepingu AS TMB tütarettevõtte TM Betoon varade omandamiseks ning võtab üle kõik kümme töötajat. AS TMB keskendub edaspidi oma põhitegevusele – betoonelementide tootmisele.

Tehing hõlmab betoonitehast Tartu külje all Vahi tööstuspargis, samuti betooniveokeid. Vahi Tööstuspargis Tartu maakonnas asuv tehas teenindab nii suurkliente kui ka eraisikutest väikekliente.

Tehingu hinda osapooled avaldada ei soovi, teatasid ettevõtted.

„Tehingu lõplikuks vormistamiseks ootame konkurentsiameti nõusolekut,” ütles Betoonimeister AS juhatuse esimees Kalle Suitslepp. „Meil oli siiani neli betoonitehast üle Eesti. Uue tehase lisandumine loob meile suuremat mobiilsust. Saame vajadusel tehnikat – mikserid, pumbad, vajadusel ka tehased – ümber paigutada sinna, kus nõudlus parasjagu suurem,” lisas Suitslepp.

2005. aastal asutatud Betoonimeister AS on Eesti suuremaid kaubabetooni tootjaid, kelle neli senist betoonitehast asuvad Jõhvis, Rõstlas, Tallinnas ja Tartus. Ettevõttel on üle 30 ühiku tehnikat betooni transpordiks ja pumpamiseks. Ettevõttes töötab 64 inimest. 2015. aasta käive oli 9,5 miljonit eurot.

OÜ TM Betoon on AS TMB tütarettevõtja, mille peamisteks tegevusaladeks on betoonisegude tootmine ja müük, betooni transport ja betooni pumpamine. OÜ-ga TM Betoon ühte kontserni kuuluvad AS TMB, OÜ TMB Element, SIA TMB Elements ja Bygg Element Sverige AB.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785