21. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Betooniühing kuulutas välja 2016. aasta üliõpilastööde võistluse

Foto on illustratiivne
Foto: Andres Haabu
Eesti Betooniühing kuulutas välja betoonialaste kõrgkooli lõputööde võistluse. Osaleda võivad kõigi Eesti kõrgkoolide üliõpilaste lõputööd.

„Üliõpilaspreemiatega tahame nii üliõpilaste kui õppejõudude tähelepanu õppetöös enam betooni temaatikale suunata,” ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Tiit Roots. „Iga-aastaste preemiatega näitame oma järjepidevat tähelepanu järelkasvule,” lisas Roots.

Preemiate määramiseks tuleb Eesti ülikoolidel ja kõrgkoolidel esitada oma ettepanekud lõputööde preemiate kandidaatide kohta Eesti Betooniühingu juhatusele. Iga kool võib esitada kuni 2 ettepanekut.Eesti Betooniühingu üliõpilaspreemia on ette nähtud Eesti üliõpilastele asjakohaste lõputööde eest. Esitamise tähtaeg: 12. juuni 2016. a.

Lõputöö peab olema seotud betooni või tema koostisosade või betoontoodetega, näiteks betooni/betoontoodete/betoonkonstruktsioonide kavandamine, projekteerimine, ehitamine vms.

Varasemad võitjad

Eesti Betooniühingu 2015. a. üliõpilaspreemiad said:

Siim Õunloo – Tallinna Tehnikakõrgkooli hoonete ehituse eriala lõputöö „Betoonis kasutatavate hüdrofobiseerivate lisaainete toime”.Juhendaja TTK dotsent Aivars Alt.Marko Tosso – Tallinna Tehnikaülikooli ehitustehnika eriala magistritöö „Pinnasele toetatud betoonpõrandad”.Juhendaja TTÜ lektor Johannes Pello.Martti Salm – Tallinna Tehnikaülikooli ehitustehnika eriala magistritöö „Teraskiudbetoonvahelae arvutamine juhendi DAFSTB:2012 ja standardiSS 812310:2014 järgi”.Juhendaja TTÜ Ehituskonstruktsioonide õppetooli dotsent Ahti Lääne.

Eesti Betooniühing annab üliõpilaspreemiaid välja alates 2007. aastast. Eesti Betooniühing (asut. 2004. a.) on betooni kui kodumaise ehitusmaterjali kasutamist edendav ühing, kuhu kuulub 52 ettevõtet, organisatsiooni ja eraisikut.

Betooniühingu üliõpilaspreemiad on loodud betooni ja betoonehitust käsitleva õppetöö edendamiseks ja tulemusrikkamaks muutmiseks ning valitakse Eesti kõrgkoolide betoonialaste lõputööde hulgast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785