Ehitusuudiste lugejate lemmik tehasemaja asub Norras

Korterelamu Norras
Korterelamu Norras

Ehitusuudised.ee korraldas lugejaküsitluse, et selgitada välja lugejate meelest Aasta tehasemaja tiitlit vääriv hoone. Kuigi kogu küsitluse vältel oli liidripositsioonil Kodumaja ASi poolt Norrasse ehitatud maailma kõrgeim puitmaja, võttis lõpuspurdiga võidu konkurendi projekt, mis asub samuti Norras.

Ehitusuudised.ee lugejate meelest on aasta parim tehasemaja OÜ Puitpaneel OÜ korterelamute kompleks. Teise koha pälvis AS Kodumaja korterelamu Treet, kolmandaks jäi napilt OÜ Nordic Houses KT korterelamu. Ka see Ehitusuudiste lugejatele meeldinud projekt asub Norras. 

Ehitusuudised.ee lugejate Aasta Tehasemaja

Neljast korterelamust koosnev kompleks Skadalsveien 13 Norras

Teostaja: Puitpaneel OÜ
Pindala: 1301 m2
Arhitekt: Alliance Arkitekter AS
Insener Martin Groznõi
Ehitusaeg 2013 - 2015

Puitkarkass-elamute katuse lumekoormus on 3,6  kN/m2. Elamutel on osaliselt tulekindlad ja kõrgendatud ning osaliselt tulekaitsevärvidega viimistletud fassaad. Hoonetevahelised eraldusseinad loovad tervikliku, sisehooviga kompleksi.

 Vaata ka galeriid võitnud projektist. 

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

DEROSSI OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

05. november 2017

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Ehituse erilehed