21. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jostov jätkab Technopolis Ülemiste juhina

Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov
Foto: Andres Haabu
Ülemiste City linnakut arendava Technopolis Ülemiste ASi nõukogu pikendas senise juhatuse esimehe Gert Jostovi ning juhatuse liikme Martin Seppälä volitusi järgnevaks kolmeks aastaks.

Konstseptsioonist reaalsusesse

„Linnaku arendamisel on Technopolis Ülemiste meeskonnal jätkunud kõvasti ambitsiooni ja oskust just väga pikaajalisi eesmärke ellu viia,“ märkis Technopolis Ülemiste ASi nõukogu liige Ülo Pärnits. „Kui alguses oli meil olemas vaid kontseptsioon, mille teostusesse kõik võib-olla isegi ei uskunud, siis tänaseks on valmis ehitatud 100 000 m² kontoripinda ning arendustegevusse on kokku investeeritud enam kui 100 miljonit eurot. Kuid mis kõige olulisem – linnakus on endale koha leidnud 300 väärikat ettevõtet, kellest lõviosa tegutseb innovaatilises IT-valdkonnas. Neist neljandik on rajatud väliskapitalil.“

Pärnitsa sõnul on Jostov tõestanud end väärtusliku juhina, kelle tegevust on tunnustatud ka väljaspool oma ettevõtet – näiteks pälvis Gert tänavu Eesti parima noore juhi preemia.

Jostov on Ülemiste City arendust juhtinud kokku üle seitsme aasta, neist viis Technopolis Ülemiste ASi juhatuses.

Technopolis Ülemiste AS on pälvinud mitmeid auhindu ka ehituse ja kinnisvara valdkonnas – 2014. aastal saadi mainekas tiitel Aasta Kinnisvarategu Lõõtsa 5 innovaatilise ärihoone eest. Ettevõte on järjepidevalt paistnud silma heade tulemustega Eesti Ettevõtete Konkurentsivõime edetabelis, kus 2015. aastal saavutati kinnisvaraettevõtete hulgas esimene koht.

AS Technopolis Ülemiste on endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegse linnaosa Ülemiste City suurarendaja. Technopolis Ülemiste AS kuulub 49%-lise osalusega AS-le Mainor Ülemiste ja 51%-lise osalusega Soome börsifirmale Technopolis Plc.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785