Hiltoni ehituse lõpuspurt

Hiltoni hotell Tallinnas
Hiltoni hotell Tallinnas

Tallinnasse ehitatava Hiltoni hotelli ehitustööd hakkavad lõpule jõudma. Aprillis valmivas ning suvel avatavas luksushotellis käivad veel viimased pingutused.

Ehitusuudistel oli suurepärane võimalus Hiltoni hotelli ehituse projektijuhi Indrek Tarto (Merko Ehitus Eesti) juhtimisel heita pilk nii juba valmis saanud tubadele kui ka veel töös olevatele sviitidele ja külaliste ruumidele.

Tarto sõnul on ehitus kulgenud plaanipäraselt. “Eks ikka ole ette tulnud muutusi, mille osas tuleb kohapeal otsuseid langetada, kuid praegu ollakse graafikus ning tööd saavad tehtud õigeaegselt. Õnneks on tellija leping võimaldanud meil teha otsuseid, mille tulemusel oleme algseid projekti lahendusi saanud veelgi paremaks muuta. Eks mõnest asjast on pidanud loobuma, ent neid pole palju. Pigem on muudetud reaalset tulemust veelgi funktsionaalsemaks,” märkis Tarto.

Tarto sõnul saab Tallinnasse ehitatud Hiltoni hotell olema isegi paremate lahendustega ja funktsionaalsustega kui seda on nii mõnigi Hiltoni hotell mõnes teises maailma riigis. Tarto sõnul on loomulikult suur rõhk kvaliteedil. Ent midagi müstilist või eriti keerulist hotelli ehituse puhul ei olnud. Pigem on andnud hea kogemuse meeldiv koostöö ning usaldus tellijaga (OEG Grupp - toim). 

Tarto sõnul on projekt valmis hinnanguliselt 95% ning käimas on viimased sisetööd, mille osas pole kahtlust, et need õigeaegselt valmis ei saa.

Pärast ehitustööde lõppu peaksid hotelli saabuma juba Hiltoni hotelliketi inimesed, kes viivad läbi põhjalikuma kontrolli, kas kõik vastab nende nõuetele. Pärast hotelliketi järelevalvet ning vajadusel vaegtööde teostamist, saab hakata ette valmistama hotelli avamist. Hotelli avamise täpne kuupäev pole veel paigas, kuid OEG esindaja kinnistusel saab see toimuma tänavu suvel.

Vaata galeriid Hiltoni hotelli ehituse lõpuspurdist.

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Käsi­raamatud ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

HMK Ehitus otsib OBJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

08. juuni 2016

Eesti Energia otsib EHITUSE PROJEKTIJUHTI

Eesti Energia AS

06. juuni 2016

Ehituse erilehed