Mis peitub välismaa ehitusettevõtete edu taga?

Eestit tuuakse küll maailmas esile kui innovaatilist riiki, ent paraku jääb see eeskuju vaid pidama IT sektoris. Ehitussektori puhul püüame mõista, mida teevad teised paremini.

On suur väljakutse pääseda väga ligi välismaa ehitusettevõtetele, sest nagu kõigil – on ju alati kiire. Kuid, kas ainult mõne ettevõtte puhul saame pildi sellest, mida teisiti tehakse. On ju palju väärtuslikum see, kui saaksime ühe korraga teada, kuidas terves sektoris asjad käivad. Selleks tuleb aga pöörduda algallikate poole ja otsida üles, kes on see mõjuisik ja suunaja.

Ehitusuudised.ee võttis selle väljakutse vastu ning pöördus Inglismaa ehitussektori strateegia loojate ning eestvedajate poole, kes koolitavad nõustavad ning suunavad mõjuvõimsa saareriigi sektorit. Ja siinkohal me ei räägi ainult suurtest ega väikestest ettevõtetest ja mitte ehitusfirmadest ja tellijatest, vaid kogu sektorist, mis hõlmab kogu selle tarneahelat.

Kutsusime hetkel kõige mõjukaima Inglismaa ehitussektori eestvedaja ja suunaja, Don Wardi, Eestisse, et sarnaselt nii Inglismaa kui teiste Euroopa ja maailma riikidele tuua lähemale tööriistu, kuidas saame muuta edukamaks ka Eesti ehitussektorit. Don võttis rõõmuga väljakutse vastu ning on igati avatud parimaid kogemusi ja õppetunde Eesti ettevõtjatele jagama.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Käsi­raamatud ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Eesti Energia otsib EHITUSE PROJEKTIJUHTI

Eesti Energia AS

06. juuni 2016

Harku Vallavalitsus otsib ARHITEKTI

Harku Vallavalitsus

01. juuni 2016

Ehituse erilehed