Soome ehitusturule purustama

Kuido Kaskla (Purustaja OÜ)
Kuido Kaskla (Purustaja OÜ)

Suurte ja keeruliste lammutamisobjektide turuliider Eestis Purustaja OÜ juhataja Kuido Kaskla märgib, et ootab alanud aastast ehitusturu kerget elavnemist ennekõike seoses EL uue (2014-2020) eelarveperioodi projektide jõudmisega teostamise faasi. „Samas ise jätkame aktiivset Soome suunalist tegevust, mis pakkus olulist leevendust muidu üsnagi raskel 2015. aastal,” kinnitab Kaskla.

„Kui 2015. aastal vähendasime enda püsikulusid ja töötajate arvu, siis alanud aastal plaanime värbamisi vastavalt uute projektide realiseerumisele ehk projektimeeskondade tasemel. Grupisisese struktuurimuudatusena on ette näha osade töötajate liikumine meie Soome ettevõtte palgale. Sellega kaasneb kahjuks Eestis makstavate tööjõumaksude kahanemine.”

Koskla märgib, et eelarvet planeerides oodatakse siseriiklikult turu põhja läbimist, kuid samas ilma olulise põrketa ülespoole. „Prognoosime väikest käibe kasvu tänud uutele tegevussuundadele ja ekspordile. Tulemuslikkuse poole pealt tahame oluliselt vähendada kahjumi teenimist, mis iseloomustas lõppenud 2015. aastat.”

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Ehituse erilehed