4. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LIVENi Central Residence'i ehitushanke võitis Nordecon

Foto: LIVEN Kinnisvara
Liven Kinnisvara poolt korraldatud Lasnamäele ehitatava Central Residence kortermaja ehitushanke võitis Nordecon AS, kes rajab hoone, millest ligi kaks kolmandikku on välja müüdud enne ehitustegevuse algust. Võitja puhul hinnati kõrgelt projekti teostuse läbimõeldust.

Aadressil Virbi 8 asuva Central Residence’i esimese etapi, viiekordse hoone ehitus algab juba 2016. aasta jaanuaris ning see valmib sama aasta lõpuks. Hoone maksumuseks kujuneb alla 3 miljoni euro. Central Residence’i arhitekt on Raiko Reinson ettevõttest Nord Projekt.

„Olen kinnisvara valdkonnas tegutsenud pikka aega, kuid säärast huvi kohtan esimest korda,” ütles Liven Kinnisvara partner Andres Aavik. Aaviku sõnul on hea meel, et ostjad ettevõtte arendust usaldavad ning lubab kõikidele ostjatele kvaliteetset elamispinda. "Meie ülesanne on seda usaldust parimal võimalikul moel õigustada ning selleks on parim partner kahtlemata Nordecon,” rääkis Aavik.

„Skandinaavias, Suurbritannias ja mujal arenenud kinnisvaraturuga riikides on korterite ettemüümine täiesti tavaline, sest inimesed usaldavad arendaja ning ehitaja kvaliteeti. Võib öelda, et oleme teel uude ajajärku,” rääkis Aavik. „Nii meie kui Nordecon oleme kogenud, mistõttu valime projekte äärmiselt hoolikalt, keskendudes sellele, kuidas pakkuda parimat hinna ja kvaliteedi suhet.”

"Nordecon ei olnud kõige odavam pakkuja. Nordecon on tuntud hea kvaliteedi poolest ning suur ja tugev ettevõtte annab kindluse, et kohustused täidetakse korrektselt. Pakkumisprotsessis oli ettevõtte põhjalik ja kogu projekti teostamine oli hästi läbimõeldud," märkis Liven Ehitusuuudistele.

„Oleme viimasel ajal oma elamuehituse segmenti oluliselt kasvatanud nii läbi heade koostööpartnerite tellimuste kui ka omaarenduste näol,“ sõnas Nordecon ASi juhatuse liige Erkki Suurorg. „Mitmed kortermajade projektid on olnud meile edukad ka olukordades, kus oleme vaid ehitaja rollis. Usume, et ka nüüd langes Liveni valik just meile kui tugevale ja kvaliteetset lõpptulemust tagavale partnerile. Jaanuari alguses alustame esimese etapi ehitustöödega ja loodetavasti õnnestub sõlmida ka teise ehitusetapi ehitustööde leping.“

Andres Aaviku sõnul näitab Central Residence’i positiivne kogemus, et koduostja pöörab varasemast oluliselt enam tähelepanu detailidele nagu energiatõhusus, siseviimistlus ja -kujundus. Central Residence’i teise etapina valmib viiekordse hoone kõrvale 16-kordne kõrghoone.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785