Autor: Kaisa Gabral • 23. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Windoor kahtlustatavatega ärisuhteid ei katkesta

Foto: Raul Mee
Klaasfassaaditootja Windoor ASi omanik Mailis Lintlom hetkel veel altkäemaksuskandaalis kahtlustuse saanud ärimeestega ärisuhteid ei katkestaks, kuid tema hinnangul lööb see õhu ilmselgelt puhtamaks.

Lisaks Edgar Savisaarele on kapo kahtlusalused altkäemaksu skandaalis ka Vello Kunman, Aleksander Kofkin, Hillar Teder ja Aivar Tuulberg.

Kas olete neist mõnega ka äriliselt kokku puutunud?

Jah ikka, ehitusettevõtjatega on meil ikka kokkupuuteid.

Kas neile esitatud kahtlustus mõjutab kuidagi teie edaspidiseid ärilisi suhteid?

Ei, hetkel ei mõjuta. Me tegime ka Merkoga koostööd, kui Merko oli suures skandaalis. Me vaatame ettevõtte bilanssi ja jõulisust turul.

Kuidas need kahtlustused ärieetikale mõjuvad?Ma arvan, et väga puhastavalt. Pigem ikka hästi. Kõik need toredad skandaalid, mis on kaitsepolitsei töövõidud, kõik need mõjuvad puhastavalt.On Teil endal tulnud elus ette olukorda, kus oodatakse justkui midagi, et asjad kiiremini liikuma hakkaksid?Õnneks ei ole. Meil pole nii suured projektid, oleme pigem spetsiifilise allhanketöö tegijad ja need mängud mängitakse juba enne meid ära. Ma isegi ei taha sellega väga kursis olla. Vaadates kõrvalt juristina linna käitumist ja olles buumi ajal töötanud ka pro bono juristina – siis miljööväärtuslikele aladele tekkisid siis sellised vähkkasvajana kasvavad hooned, mis ei pidanud kinni detailplaneeringust või ehitusloatingimustest – mulle tundub, et Tallinna linnas on see küll pigem kirjutamata reegel.

Loe edasi Äripäeva uudisteportaalist

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785