Prokuratuur kahtlustab kinnisvaraettevõtjaid pistise andmises

Prokuratuuri ja KAPO pressikonverents
KAPO peadirektor Arnold Sinisalu ja riigiprokurör Lavly Perling

Kaitsepolitsei kahtlustab Tallinna linnapead Edgar Savisaart korduvas altkäemaksu võtmises ning tuntud ehitusettevõtjaid pistise andmises. Kahtlustused on esitatud ettevõtjatele Vello Kunman, Aleksander Kofkin, Hillar Teder, Kalev Kallo, Villu Reiljan ja Aivar Tuulberg,

Tuulbergi, Kofkinit, Kunmani ja Tederit kahtlustatakse altkäemaksu andmises, Kallot altkäemaksu andmisele ja võtmisele kaaasaaitamises ja Reiljani altkäemaksu vahendamises.  Riigiprokurör Lavly Perlingu sõnul ei ole praegu alust arvata, et kahtlusaluseid lisandub.

Tallinna linnapead Edgar Savisaart kahtlustatakse altkäemaksu võtmises neljas episoodis, mille seas on rendilepingu põhjendamatu pikendamine, ehitusloata ehitustööde jätkamine, kruntide vahetamine ja hankemenetlusega seonduv.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed