14. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkurss “Aasta Ehitaja 2015” otsib parimat ehitusjuhti

Foto: Eiko Kink
Eesti Ehitusettevõtjate Liit (EEEL) kuulutab välja konkursi “Aasta Ehitaja 2015” eesmärgiga leida parim ehitusjuht, kelle töö on pälvinud tunnustuse nii töö tellija, arhitekti, projekteerija kui ka omaniku järelvalve teostaja poolt.

EEEL valib parimat ehitajat alates 2009. aastast, muuhulgas on laiemaks eesmärgiks ehitaja ameti propageerimine ja oma ala parimate tunnustamine.

Eelnevatel aastatel on tiitli võitnud:

Tarmo Pohlak (2009) poolt juhitud Tallinki büroohoone ehitus.Tiit Joosti (2010) poolt juhitud Ämari lennubaasi ehitusArvo Kirotus (2011) poolt juhitud Reoveepuhastusjaama biofiltri ehitustöödKeit Paal (2012) poolt juhitud Tallinna Ülikooli Loomemaja NOVA õppehooneAivo Pedak (2013) poolt juhitud Viljandi Riigigümnaasiumi ehitustöödAhto Aruväli (2014) poolt juhitud Tondiraba jäähalli ehitustööd

“Aasta Ehitaja 2015” konkursi nominente on võimalik esitada kahes hinnakategoorias: ehitusobjektid maksumusega kuni 1 miljon eurot ja ehitusobjektid maksumusega üle 1 miljoni euro. Nominente võivad esitada nii EEEL-i kuuluvad kui ka Liitu mitte kuuluvad ettevõtted ja ehitusobjektide tellijad.

Avalikule konkursile on oodatud osalema kõik ehitusjuhid, kellel on erialane kõrgharidus ja eelnev projektijuhtimiskogemus. Konkursi “Aasta Ehitaja 2015” tiitlile võib esitada nii peatöövõtu, kui ka alltöövõtu projektijuhte, kelle juhitud ehitusobjekt on valminud ajavahemikul: 02. oktoober 2014 – 01. oktoober 2015. Nominente saab esitada kuni 31. oktoobrini 2015.

Konkursi korraldaja EEEL kehtestab konkursi reeglistiku, nimetab žürii koosseisu, korraldab žürii tööd, kuulutab välja konkursi tulemused ja autasustab võitjat EEEL-i aastalõpukoosolekul 2015. aasta detsembris. Žürii koguneb eelvaliku tegemiseks käesoleva aasta novembris.

Täidetud ankeedid tuleb saata kas kirjalikult aadressil Pärnu mnt. 141, 11314 Tallinn või e-posti aadressil [email protected]. Lisainfot konkursi kohta saab küsida täpsemalt EEELi tegevjuhilt Indrek Petersonilt.

Eesti Ehitusettevõtjate Liit on ehitusettevõtjaid ühendav katusorganisatsioon, mis tegutseb eesmärgiga kooskõlastada ja koordineerida oma liikmete tegevust ehitustegevuse majanduspoliitilistes küsimustes ja suhetes töövõtjatega ning nende organisatsioonidega. EEEL-i kuulub105 liiget. Liitu kuulumine annab liikmeskonnale võimaluse kaasa rääkida ehitusala reguleerivate seaduste ja dokumentide väljatöötamisel ning omapoolsete seisukohtade avaldamisseks läbi liidu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785