7. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, mida lugeda värskest Ehitajast

Foto: ehitusuudised.ee
Sel reedel 11. septembril, ilmub ajakirja Ehitaja värske septembri number, kus toome põhjalikumalt välja lood, mis keskenduvad Eesti ehitussektori probleemkohtadele ning ärivõimalustele. Sõna saavad oma ala eksperdid.

Ajakirja Ehitaja tellijatel kehtib lisaks juurdepääs Ehitusuudised.ee premium-sisule, millega saab:

- ligipääsu kõigile ajakirja Ehitaja lugudele, mis eeldavad sisselogimist;- ligipääsu kõigile ajakirja Ehitaja PDF-dele;- lugeda valikut Äripäeva erilehtede Ehitus, Kinnisvara ja Oma maja sisust;- vaadata Äripäeva koostatud ehitussektori edetabeleid;- ajakirja Ehitaja paberväljaande 10 numbrit oma postkasti.

Ehitaja ilmub 10 korda aastas (v.a jaanuar ja juuli) 52 leheküljel.

Telli ajakiri SIIT.

Ajakirja Ehitaja septembrinumbris:

Liginullenergiahoonete ehitamine läheneb kiirelt

Tunnustatud energiatõhususe spetsialist Jarek Kurnitski vaatleb keerukamate liginullenergia-büroohoonete näiteid välismaalt ja analüüsib liginullenergiahoonete ehitusega seotud olukorda Eestis.

Kas liginullenergiahoone vajab suuremat investeeringut?

Levinud arvamuse kohaselt on liginullenergiahoone ehitamine tavalisest hoonest oluliselt kallim. TTÜ liginullenergiahoonete uurimisgrupp otsis vastuseid küsimustele, millised on kuluoptimaalsed ja -efektiivsed lahendused korterelamute ehitamiseks külmas Eesti kliimas ning milliseid meetmeid peab kasutama, et tagada nZEB, madalenergia või miinimumnõuete täitmine.

Elektriehitus ja -ohutuse uued õigusaktid ehituse vallas.

Juulikuu jooksul avaldati ja jõustusid ka uute seaduste rakendusaktid, mis asendavad seni kehtinud määrusi. Põhiprintsiibid on paika saanud, kuid paljuski on muutunud terminoloogia.

Lisaks ülal toodud loetelule veel palju põnevat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785