Tallinna tuleb uus ärikvartal

Järvevana tee, Tammsaare tee ja Pärnu maantee liiklussõlme naabrusesse plaanitakse uusi kuni kümnekorruselisi ärihooneid, teatas Raepress.

Tallinna Kesklinna Valitsus ja Tallinna Linnaplaneerimise Amet korraldavad kesklinnas Järvevana tee, Tammsaare tee ja Pärnu maantee liiklussõlme naabruses asuvale planeeringualale uusi ärihooneid ehitada võimaldava detailplaneeringu avaliku väljapaneku.

Pärnu mnt 156/Vaari tn 1 kinnistu, Pärnu mnt 158 /Reketi tn 2 kinnistu, Hallivanamehe tn 7 /Vaari tn 3 kinnistu ja Vaari tn 2 kinnistu detailplaneering võimaldab 2,7 ha suurusele planeeringualale uusi ärihooneid ehitada.

Planeeritaval maa-alal asuvad 12-korruseline büroohoone ning kuni 5-korruselised büroo-, parkimis- ja tootmishooned. Planeeritav ala asub Tallinna keskusest lõunas ühe tähtsama väljasõidutee, Pärnu maantee ääres. Piirkonnas on hästi korraldatud ühistransport ning linna keskuse ja teiste linnaosadega on hea ühendus. 

Loe lähemalt Äripäevast. 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Lemminkäinen otsib TEEDEEHITUSE PROJEKTIJUHTI

Finesta Baltic OÜ

30. detsember 2017

Ehituse erilehed