26. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Projektbüroode Liit muutis nime

Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu juhatuse aseesimees Tõnis Tarbe
Foto: Andras Kralla
Et meie organisatsioon käiks oma liikmetega sama jalga, tegutseme edasi uue nimega Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liit (EKEL), mis vastab rohkem tegelikkusele, teatas liit uuest nimest.

Eesti Projektbüroode Liit (EPBL) on tänu partnerite ja liikmete aktiivsele osavõtule tegutsenud 21 aastat. Meid tunnustatakse ja arvestatakse ekspertidena projekteerimise valdkonnas kõikide ehitusvaldkonnas tegutsevate osapoolte ja erinevate riiklike institutsioonide poolt.  

EKELi tegevuse eesmärgiks on ehitusvaldkonnaga seotud konsultatsioonitegevuse arendamine ja oma liikmete huvide esindamine nii sise- kui välisturul.

Muudatused ühiskonnas ja meis enestes nõuavad kaasajastamist, paindlikumat tegevust, sageli ka laiemat haaret ja komplekssemat teenust nii ühiskonnale kui ka klientidele. Arhitektidest-inseneridest, kes mõnikümmend aastat tagasi piiritlesid ennast kui „kvalifitseeritud joonetõmbajad“ või projekteerijad, on täna konsultandid, kes on tellija usaldusväärseks nõuandjaks kogu kinnisasja arendusprotsessi vältel – alates kinnistu ostuotsuse tegemisest kuni ekspluatatsiooni lõpuni. Paljud meist ja meie võimalikest liikmetest tegelevad lisaks arhitekti- ja inseneritööle ka ehitusjärelevalve, tehnoloogia, muude ehituslike konsultatsioonitöödega, mida ei saa nimetada ainuüksi projekteerimiseks.

Seega, ehituskonsultatsiooniteenuseid osutavate ettevõtete ühendusele ei olnud nimi „Eesti Projektbüroode Liit“ enam ajakohane.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785