8. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ehitab 2015 - mida on oodata?

Foto: Raul Mee
8. -11. aprillini Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimuv 19. rahvusvaheline ehitusmess Eesti ehitab 2015 toob kokku ehitusala asjatundjad ja –huvilised ning on traditsiooniliselt kevadise ehitushooaja avalöögiks. Tegemist on suurima erialamessiga Eestis.

Kõrvuti  rahvusvaheliste  kontsernide esindustega on kohale tulnud ka palju esmakordselt messil osalevaid ettevõtteid, nii kohalikke ettevõtteid kui eksponente Eesti lähiriikidest, kellele on messil osalemine heaks võimaluseks positsioonide hõivamisel Eesti ehitusmaastikul.

Messikeskusese  4 statsionaarset halli, spetsiaalselt ehitusmessiks püstitatud kerghall ning avaväljakud mahutavad ligi 290  messil osaleva ettevõtte viimaste aastate esinduslikuma väjapaneku.

Palju uudistooteid.

Jõuliselt on esindatud energisäästlikud ehituslahendused nii materjalide kui seadmete osas. Suurimate väljapanekutega osalevad Velux AS, Rautakesko AS, Espak AS, Balteco AS, Lasite Aken AS, Wienerberger AS, Paroc AS, Lincona jne. Külastajate tähelepanu köidab kindlasti ka ligi 800m² Laycheri tellingutest hoone.

 

Kolmapäeval, 8. aprillil kell 11.00 – 18.00Neljapäeval, 9 aprillil kell 10.00 – 18.00Reedel, 10. aprillil kell 10.00 – 18.00Laupäeval, 11. aprillil kell 10.00 – 17.00

Messi teabeprogramm pakub erialast kui ka laiemat huvi pälvivaid seminare

4 messipäeva jooksul toimuvad erinevad ökoehituse töötoad  ja esitlused.

8. aprillil toimub traditsiooniline Ehitusala välkfoorum teemal:“Linnaelu – tehislik aja üsna mugavaks muudetav ökosüsteem.“ Järjest enam populaarsust koguvaid taastuvenergialahendusi  tutvustatakse 9. aprilli toimuval Tuuleenergia klastri, Eesti Arhitektide Liidu ja Eesti Passiivmajaliidu  koolituspäeval.

„Aasta tehasemaja 2015“  konkurss kulmineerub võitjate väljakuulutamisega 9. aprillil Eesti Puitmajaliidu- ja klastri infopäeval „Puitmajatootjad – teadlikult tuleviku poole“.

MTÜ ESAKODA (Energiasäästu Arenduskoda) osundab meetmetele, mille kaudu edendada Eestis elamumajandusega seotud energiasäästlike ja innovaatiliste võimaluste rakendamist. 10. aprillil  korraldab MTÜ ESAKODA  koostöös oma partneritega messiseminari teemal " mõtleme hoonetes energiasäästlikult  - kuidas tegutseda?“

Täpsem info messil osalevate firmade ja teabeprogrammi kohta aadressil www.fair.ee/eestiehitab

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785