9. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Protsessijuhtimise Foorum

Protsessijuhtimise foorum toob kokku parimad näited, kogemused ja õppetunnid, kuidas muuta ettevõtte juhtimise ning tegevusega seotud protsessid efektiivsemaks, hoida ettevõtet pidevas arenduses, saavutada rahvusvahelisel tasemel konkurentsieelis ning kõige selle juures muuta ettevõte kasumlikumaks ja tõsta töötajate palka.

Ehitusuudised.ee panustab jätkuvalt ettevõtete efektiivsuse ja kasumlikkuse tõstmisele. Seekordsel sündmusel oleme otsinud esinejateks erinevate ettevõtete ja sektorite parimad eksperdid, kes on kõike eelkirjeldatud oma ettevõtetes teinud, saanud väärt kogemusi ja õppetunde ning on valmis nendest rääkima ja kõiki kuulajaid innustama.

Protsessijuhtimise foorumil saad teada:

Kuidas viia töökultuur 0 motivatsiooni punktist maailma konkurentsi?;Mis kasu toovad protsessijuhid ja mis on nende ülesanded praeguses konkurentsitingimustes?;Kuidas luua efektiivseid protsesse?;Kuidas saavutada keerulistes projektides tippkvaliteet 0 defektiga?;Kuidas tagada jätkusuutlikult vigade ja raiskajate vähendamine igapäeva tegevuses?Millest lähtuvad protsessijuhtimises Skandinaavia ja maailma ettevõtted?;Ettevõtete kogemusi, õppetunde ja edulugusid nii Eestist kui ka Skandinaaviast;Ideid, kuidas muuta oma ettevõtte juhtimis- ning tööprotsesse kordi tõhusamaks.

Foorumi päevakava peaesinejad ja teemad

Kell 09.15 – 10.00

Foorumile registreerimine ja hommikukohv

Kell 09.50 – 10.00

Foorumi avamine Äripäeva teemaveebiEhitusuudised.ee toimetaja Sulev Senkel

Kell 10.00 – 10.30, Protsessijuhtimise ekspert, Metaprint OÜ, Eesti Kvaliteediühing

Protsessijuhi roll ja vastutus ettevõttesKAAREL KRINAL

Kaarel Krinal on protsessijuhtimisega kokku puutunud juba kümmekond aastat ning saanud selle põhimõtete järgmisega väga häid tulemusi.Kaarel on 2013 aastal lõpetasnud Lean Six Sigma Black Belt kursuse ning on sertifitseeritud Black Belt. Kaarel räägib sellest, milline on protsessijuhi roll ettevõttes, mis kasu toob protsessidega pidevalt tegelemine ja milliseid tulemusi on ta oma töös saavutanud.

Kell 10.30 – 11.00AUGUST KULL, Brain Team OÜ partner

0 motivatsioonist maailma konkurentsi

August Kull on juba aastakümneid edukalt tegutsenud mööbliäris. August räägib ühe ettevõtte kogemuse näitel, kuidas on võimalik esmapilgul päästmatus olukorras muuta protsesse ning juhtimist ettevõttes, mille tulemusel kasvab ettevõtte kasum ja käive kordades, tõstetakse töötajate palkasid. Samuti on ettevõte saavutanud väärika konkurentsivõime eksportturgudel.

Kell 11.00 - 11.30AIVAR GUTMAN, ENSTO Ensek tootmisjuht

Tahad tulemust? Hoia efektiivsuse sõda ettevõtte südames iga päev

Pidevad seisakud, kvaliteedi- ja tarneprobleemid. Tuttav olukord täiesti tavalises ettevõttes. Ent kui tuua iga päev töötajad sõjatandrile neid probleeme lahendama, on võimalik saavutada märkimisväärne edu. Kuidas seda teha? Oma kogemusest Aivar Gutman räägibki.

Kell 11.30 – 12.00ARTO LILLE, Nordecon AS projektijuht

Kogemus: 48 tundi kriitilist protsessijuhtimist

Nordeconil oli eelmine aasta ühe taritsuobjekti puhul vaid 48 tundi, et paigaldada uus raudteesild. See aga eeldas põhjalikku protsesside ettevalmistamist ning mõõtmist kohapeal. Kuidas seda toestati, kohapeal mõõdeti ning millised on järeldused, kuuleb Arto Lille ettekandest.

Kell 12.00 – 13.00Lõuna

Kell 13.00 – 13.30MARGUS LEPASAAR, Swiss Property tarneahela juht

Kuidas ehitada üles tippkonkurentsi tootele protsessijuhtimine?

Ei ole lihtne üles leida Eesti talente, kellel on kogemus näha maailmatasemel protsessi ja tarneahela juhtimist lähedalt. Veelgi enam, anda oma panus. Oma kogemusest endises Nokias on nõus rääkima Margus Lepasaar.

Kell 13.30 – 14.00PRIIT TAMPERE, SA Viljandi Haigla juhatuse esimees

Protsessijuhtimise väljakutsed teenindussektoris

Priit on pikalt töötanud Eesti Energias ettevõtte teenuste arenduse valdkonna juhina ning rakendab sealt saadud ja uusi kogemusi ka Viljandi haiglas. Priit on võtnud põhifookuse viia teeninduse protsessid maksimaalselt efektiivseks, võttes arvesse kliendipõhise lähenemise. Kuidas on Priit suutnud muuta protsessijuhtimise muudatustega töötajate suhtumist ning klientide käitumist, kuuleb foorumil.

Kell 14.00 – 14.30Kohvipaus

Kell 14.30 – 15.15TUOMAS SÄRKILAHTI, Skanska Finland CEO

Kogemus: Kuidas „miks?“ kaotas ebakvaliteetse töö

ettekanne inglise keeles

Skanska lahkumisega kaotas Eesti turg maailmatasemel efektiivse juhtimise ettevõtte kogemuse. Skanska on kontsernina maailmas üks juhtivamaid ehitusettevõtteid, kes rakendab juhtimises pidevaid efektiivse ehitamise võtteid. Soome Skanska on võtnud nõuks saavutada kvaliteet 0 defektiga. On suur au võõrustada Soome Skanska tegevjuhti Tuomas Särkilahtit, et kuulda põhjanaabrite kogemusest.

Kell 15.15 – 16.00

Mis tagab efektiivse tulemuse?

August Kull – Brain Team OÜ partner – protsessijuhtimise ekspert – SA Viljandi haigla juhatuse esimees

Kaarel Krinal

Priit Tampere

* Korraldaja jätab õiguse esinejate ringi laiendada

Sündmuse info

Koht: Tallink Spa&Conference Hotel konverentsikeskus

           Sadama 11a, Tallinn

Aeg: 30. aprill

         Algus kell 10.00          Lõpp kell 16.00

Foorumi osalustasu:

299 eurot (km-ga 358,8 eurot).

Lisainfo

Sulev Senkel,,

e-post [email protected]

tel 667 0234

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785