18. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva peatoimetaja kutsub ehitussektori kolleege Äripäeva tellima

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel
„Minu õnnesoovid asja värskenduskuuri läbinud ehitusuudised.ee lugejatele, sait on hea ja üha paremaks läheb, loen seda ka ise endise ehitajana suure huviga,“ kommenteeris Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Mandel teab, et ehitaja sissetulek sõltub majanduse üldisest käekäigust. Seetõttu kutsub ta kõiki ehitusuudised.ee lugejaid üles tellima ka Äripäeva. 

Miks Äripäeva peatoimetaja pakub teile nüüd Äripäeva tellimust?

„Ma usun, et ehitusvaldkonna otsustajana läheb teile korda ka Eesti majanduses ja teistes ettevõtetes laiemalt toimuvad arengud, mida Äripäev kajastab,“ selgitas Mandel. Lisaks ilmuvad Äripäeval aprilli alguses ehk teie proovitellimuse kehtimise ajal ka kaks just teid huvitavat erilehte. 6. aprillil tuleb trükikojast värske ajakiri Oma Maja, mis kirjutab mh sellest, kuidas muuta ehitusel klaasi kasutamine lisaks ilule ka praktiliseks ja 8. aprillil Ehituse erileht, mis selgitab planeerimis- ja ehitusfirmasid puudutavaid seadusemuudatusi ning esile tõstetakse ka sektori kõige kiiremini kasvavad firmad ehk gasellid.

Nendest kogemuslugudest saab teada, mis paneb osad firmad konkurentidest kiiremini käivet kasvatama. Lisaks kajastavad väljaanded ka aasta suurima ehitusmessi Eesti Ehitab olulisemaid ja huvitavamaid väljapanekuid. Aprillis ilmuvad lisaks veel 10 erilehte, nagu näiteks Kinnisvara, Juhtimine, Sisustus, Logistika.

Proovi ja otsusta sisu pealt. Aus kaup. Äripäeva proovitellimuse saate vormistada SIIT

Proovitellimus hõlmab nii paberlehte koos lisadega kui ka täiesti uut digitellimust. Kolmeks nädalaks hinnaga 3 eurot. Pakkumine kehtib vaid Äripäeva mittetellijatest ehitusuudised.ee lugejatele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785