3. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gaselli TOPi võitja keskendub koduturule

Foto: Andres Haabu
Kuigi isa ja poja ettevõte TÜ Riivas on töötanud kogu Eestis ning jõudnud Soomeski tööd teha, on nad nüüd keskendunud Ida-Virumaa turule.

TÜ Riivase edu kujunemise loos loe lähemalt siit.

Kodukandis on Riivasel hea maine. Sergei Rudnitski sõnul on selle põhjuseks nii lubaduste täitmine kui ka asjaolu, et nad ei püüa ebaausal teel oma teenuste omahinda alandada. 

"Kuidas ka ei kirutaks seoses viimaste uuendustega Maksu- ja Tolliametit, ausatel firmadel on nii parem. Ellu jäävad vaid need, kes tegelikult oskavad töötada. Sest paljud loovad firma, isegi mitte ette kujutades, kuidas äri ajada. Ja kokkuvõttes ei ela nad ise normaalselt ja ei lase ausatel firmadel töötada," arvas Rudnitski.

Isa ja poja ettevõte on nüüd juba edukalt jõudnud töötada kogu Eestimaal, kriisiajal jõuti aga ka Soome turule, kus tellija tahtis ehitada maja oma vene partnerile. "Sel ajal panid venelased aktiivselt raha Soome kinnisvaraturule. Kogemus oli muidugi huvitav. Kuid Soomes pool aastat töötades mõistsime, et kodus pere lähedal on parem äri ajada. Praegu oleme keskendunud Narvale, Jõhvile ja Sillamäele," rääkis Rudnitski. Arvestades Vene turu lähedust, püüavad Sergei ja Aleksandr arendada koostööd ka venelastega - näiteks toimuvad praegu läbirääkimised ehitustöödeks Ust- Luuga sadamas. "Mõnikord ostame ka Vene ehitusmaterjale," lisas Sergei Rudnitski.

 

Teevad kvaliteetselt ja õigeks ajaks

Ilja FjodorovEhitusfirma AS Vant projektijuht

Sergei Rudnitskiga kohtusime 2012. aastal, enne Narva-Jõesuu rannapromenaadi tööde algust. Alates esimesest koostööprojektist, mis oli meie edasise koostöö aluseks, näitas Riivas võimekust teha tööd kvaliteetselt ja tähtajaliselt. See on üks väheseid ettevõtteid, kes pika koostöö perioodi jooksul on jätnud vaid meeldiva mulje.

Oma töös näitas Sergei end kui vastutustundeline juht ja haritud spetsialist. Temaga on võimalik operatiivselt lahendada kõik kiireloomulised küsimused ja leida vajalikud lahendused. Seejuures ei aeta probleeme, mis seotud projekti puudustega või tehniliste probleemidega, tellija kaela, vaid pakutakse alati arutamiseks lahendusvariante.

Sergei ei karda ka väljakutseid - võtta ette uusi projekte, ilmutada töös initsiatiivi ja otsida uusi lahendeid. Mis on aga eriti meeldiv - hinnapakkumist on ta meile alati valmis ette valmistama, seda isegi töövälisel ajal. Oluline on ka see, et vaatamata karmile konkurentsile ehitusturul ei võta Riives ette kahtlase väärtusega tööd, mis kvaliteeti kahjustaks. Soov teha tööd kvaliteetselt ja oma tööd õige hinnastada on minu arvates need faktorid, mis tagavad Riivase eduka arengu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785