2. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsisse rajatakse kaasaegne staadion. Hange käib

Foto: Andres Haabu
Viimsi keskusesse Haabneeme on viimase poole aasta jooksul ehitustegevus märgatavalt hoogustunud. 19. veebruaril kuulutas vald välja Viimsi kergejõustiku- ja jalgpallistaadioni projekteerimis- ja ehitustöö hanke. Peatöövõtu korras tuleb projekteerida ja ehitada kergejõustikustaadion ning selle teenindamiseks muud vajalikud ehitised ja rajatised. Hanke esitamise tähtaeg on 16. märts.

kunstmurukattega jalgpalliväljak;

4 rajaga 400 m staadioniring;

6 rajaga 100 m ja 110 m sirge;

4 rajaga 100 m ja 110 m tagasirge;

kahe hüppekohaga kaugus- ja kolmikhüppe maandumiskast koos kahe kaugus- ja kolmikhüppe hoovõturajaga;

kaks kõrgushüppe hoojooksu sektorit ja kaks kõrgushüppe maandumispaika;

kuulitõuke betoonist tõukering ja kuulitõuke võistlussektor;

teivashüppe hoojooksu rada koos kahe maandumispaigaga kummaski otsas;

kaks palliviske hoovõturada.

Viimsi vallas Karulaugu tee lähedal asuvale krundile rajatava staadioniga koos plaanib vald ehitada kaasaegne kunstmurukattega jalgpalliväljak, mis vastaks mõõtmetelt ja kattematerjalilt Eesti Jalgpalli Liidu staadionite hindamise kriteeriumites sätestatud 3. kategooria nõuetele, kirjutab Viimsi Teataja.

Vald ootab hankijalt, et rajatised valmiksid tähtaegselt ning optimaalsete kuludega vastavalt kehtivatele õigusaktidele ja heale ehitustavale. Olulised kriteeriumid, mida hankijale püstitatakse, on funktsionaalsus, energiatõhusus, keskkonnasäästlikkus, vastupidavus, võimalikult pikk kasutusaeg ning võimalikult väikesed ülalpidamiskulud.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785