Riigihanke konverents: 2015 toob lõpuks uuendusi?

Ehitusuudised.ee toob Eestisse põhjanaabrite juures kulutulena leviva uue – allianss hankemudel, mis tagab senisest parema läbipaistvuse, riskivabama ja targema investeeringu. LISATUD OSALEJATE NIMEKIRI!

Ehitusuudiste konverentside eessmärk on alati tuua uusi ideid, mis aitavad arendada Eesti ettevõtluskeskkonda, suurendada koostööd ja luua rohkem väärtust.

Eestis valdavalt kasutatav madalaimal hinnal baseeruv hankemudel tapab juba eos igasuguse innovaatilisuse ja efektiivsuse nii tellija kui ka tööde teostaja jaoks. Soomes aga koondab edukalt rakendatud koostööhanke mudel kõik osapooled ühe laua taha, et kasutada ära kõikide osapoolte parimaid teadmisi, pakkudes vastu kasumlikkust ja innovaatilisust.

Hangetekonverentsile toome kõigile osalejatele lähemale kogemuse, kuidas põhjanaabrid hankemaailmas traditsioone murdsid ja revolutsiooni tegid.

      Konverentsi programm:

Algus: Kell 09.30
Päeva lõpp: 16.45

Milliseid arenguid ja võimalused loob uus EU hangete direktiiv?
Rahandusministeerium (esineja täpsustamisel)

Objektiivne vs subjektiivne hindamine? Kuidas välistada subjektiivsust?
Advokaadibüroo GLIMSTEDT partner Priit Lätt

Milline hange loob riigile tegelikku maksutulu?
Maksu ja Tolliameti peadirektor Marek Helm

I sessiooni kokkuvõttev vestlusring
Millele kujuneb põhifookus hangete läbiviimise arendamisel?
Advokaadibüroo GLIMSTEDT partner Priit Lätt
Maksu ja Tolliameti peadirektor Marek Helm


Innovatsioonihanked – uus suund hangetes
Deloitte Legal Advisory vandeadvokaat Merit Lind

Kogemus: Erahange vs riigihange
Interlex tõlkebüroo tegevjuht Inge Rätsep

Lavaintervjuu: Milline on Eestile sobivam hankestrateegia?
Maanteeameti peadirektor Aivo Adamson
Riigi Kinnisvara juhatuse esimees Jaak Saarniit

Kogemuslik edulugu:
Hanked, mis muutsid paradigmasid – Allianss hangete pealetung
Tampere teedeameti ja  Rantatunneli hanke projektijuht Mauri Mäkiaho

(Soome) Ettekanne inglise keeles

Eksperthinnang: Mida saab Eesti õppida Soome kogemusest?
Maanteeameti peadirektor Aivo Adamson
Riigi Kinnisvara juhatuse esimees Jaak Saarniit
Maksu- ja Tolliameti peadirektor Marek Helm
 

                                           Hinnad ja registreerimine:

                               REGISTREERU KONVERENTSILE SIIN

Konverentsi osalustasu 299€ +km (käibemaksuga 358.80€).  
Registreerimine sulev@ehitusuudised.ee või tel 6670 411

Lisainfo:

Sulev Senkel
Programmijuht
Tel: 6670 234
sulev@ehitusuudised.ee
 

Osalejad:

Viimati uuendatud 21.01.2015

ILONAAFINOGENOVAPOLITSEI- JA PIIRIVALVEAMET
AVOAMBURNORDECON
TIINAHINTSERTARTU KUTSEHARIDUSKESKUS
TUULIILULATARTU ÜLIKOOL
ILOKALKEESTI RAHVUSRINGHÄÄLING
KARINKALLASTEVÄLISMINISTEERIUM
KRISTIKAMLATEESTI RAHVUSRINGHÄÄLING
AVEKARGAJATALLINNA LINNAPLANEERIMISE AMET
ARVOKELLERMERKO EHITUS EESTI
MARGITKIRSIPUUTALLINNA FILHARMOONIA
KRISTOKOKKEESTI RAUDTEE
TÕNUKOLDITSEESTI ENERGIA TEHNOLOOGIATÖÖSTUS
KARMOKÕRVEKKAITSEMINISTEERIUM
LAURILAGLEVIIMSI VESI
AARELEISKESKKONNAPROJEKT
ANDRESMADALIKMERKO EHITUS EESTI
MERILINMÄGIVÄLISMINISTEERIUM
MAIMUMÖLDERSONKAITSERESSURSSIDE AMET
SVENNIRKPÕHJA-EESTI REGIONAALHAIGLA HANKETEENISTUS
JAANANÕGISTOADVOKAADIBÜROO FORT
PEETERNÕGUTALLINNA SADAM
KERSTIOJAMETSESTANC
MAARJA-VIORIKAPAAVELSISEMINISTEERIUMI INFOTEHNOLOOGIA- JA ARENDUSKESKUS
MARGUSPELLISVERSTON EHITUS
DENISPISKUNOVADVOKAADIBÜROO MAGNUSSON
JOHANNESPLOOMTALLINNA LINNATRANSPORDI
RENEPRUUNSILDTALLINNA TEHNIKAKÕRGKOOL
MÄRTPUUSTEESTI ASFALDILIIT
ARNERAIDVEREEESTI TAIMEKASVATUSE INSTITUUT
KAIRANDLAINEMAANTEEAMET
KATRIRAUDSEPPKAITSEMINISTEERIUM
ANDRESTAKLAJARANTELON
VAABOTEDERTALLINNA LINNATRANSPORDI
MAIETOOMINGEESTI MEREMUUSEUM
KULDAR-JAANTOROKOFFADVOKAADIBÜROO FORT
MARGUSVAHERTS ENERGIA
AILENVALIRAHANDUSMINISTEERIUM
KSTINAVALLIMÄETARTU ÜLIKOOL
ÜLLAVIINSEB PANK
VEIKOVIISILEHTADVOKAADIBÜROO GLIKMAN, ALVIN & PARTNERID
VELJOVIITMANNMERKO EHITUS EESTI
TOOMASVOOGEESTI TELEKOM
MARETVOOREKAITSEMINISTEERIUM
KERSTIVÄRÄEESTI RAUDTEE
  KAITSEVÄGI
REIOVESIALLIKTALLINNA KOMMUNAALAMET
ELISHAAVSAUE LINNAVALITSUS
HELERIKIRSSEESTI POST AS
RAHELKLAASCIVITTA EESTI AS
ANDRESLAAREESTI POST AS
ÜLLEKITSIKEV RIIGIKOHUS
OLIVERNAPITSTELORA-E AS
EGONMÜÜRTALLINNA TEHNIKAÜLIKOOL
HELEN-MAIVOOGANDMAANTEEAMET
ANNE TAMMTALLINNA VESI AS
DORISHENNINGWATERCOM OÜ
AREVESKIEESTI ELEKTRITÖÖDE ETTEVÕTJATE LIIT
SVENHONGAKESKKONNAHOOLDUSE OÜ

  • Ehitusuudised.ee toimetus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

VIGA

Meil on tehnilised probleemid. Katsume need kiirelt lahendada. Vabandame!

Palun kliki mõne aja pärast uuesti: www.aripaev.ee

Kuniks veebileht ei avane, on meil pakkuda teisi tooteid:

Infopank Äripäeva käsiraamatud Äripäeva Akadeemia Äripäeva Raamatuklubi Äripäeva veebipood

"; content = content.replace("Path not found","").replace("Permission denied","").replace(//g, ""); content = JSON.parse(content); var utmLink = "?utm_source=http://www.ehitusuudised.ee&utm_medium=KuumadLood"; // ReadNext block var ReadNext = (function () { var $readNextBar = $(".js-read-next"), $readNextItems = $readNextBar.find(".js-read-next__items"), $readNextItemsContainer = $readNextBar.find(".js-read-next__container"), contentSelector = ".article-content", width = 0, height = 0, mostReadArticles = [], unreadArticles = [], currentElement = 0, numberOfElements = 24, numberOnPage = 4, maxAvailable = 24, showFirstUnlockedArticles = 2, showSecondLockedArticles = 2, mobileSlideWidthSeen = 110, alreadyScrolling = false, currentTransition = 0, animationDuration = 600 var init = function () { // Create click handlers _setNextButtonClickHandler(); _setPrevButtonClickhandler(); _bindWidthCalculation(); ReadNext.showRecommendations(); }; var showRecommendations = function () { _calculateWidth(); $readNextItems.css("width",width); if (window.innerWidth < 768) { numberOnPage = 2; maxAvailable = 20; } else { numberOnPage = 4; maxAvailable = 20; } var readArticleIds = _getReadArticles(); unreadArticles = _.chain(mostReadArticles) .filter(function (article) { return !_.contains(readArticleIds, article.id); }) .first(maxAvailable) .value(); numberOfElements = unreadArticles.length; if (unreadArticles.length > 0) { _reaarrangeArticles(); _initElements(); _showBar(); _miscOperations(); } }; /** * If article is not too old to be in most-read box and is not already read, * add it"s id to cookie */ var addToReadArticles = function (id, date) { var readArticleIds = _getReadArticles(); if (readArticleIds.length > 64) { readArticleIds = _purgeOldIds(readArticleIds); } var readArticles = readArticleIds.join(","); if (!_isTooOld(date) && readArticles.indexOf(id) < 0) { readArticles = (readArticles.length > 0) ? readArticles + "," + id : id; createCookie("readArticles", readArticles, 2, "/", null); } }; var setArticles = function (arr) { mostReadArticles = arr; }; var isHidden = function () { var style = window.getComputedStyle($readNextBar[0]); return (style.display === 'none'); }; var _showBar = function () { $readNextBar.fadeIn(500); _detectSwipe($readNextBar, _swipeToDir); }; var _showNextPage = function () { if(alreadyScrolling) { return; } currentTransition--; alreadyScrolling = true; var $prev = $(".js-read-next__items__prev"); var $curr = $(".js-read-next__items__current"); var $next = $(".js-read-next__items__next"); $readNextItems.css({ "transform": "translate("+(currentTransition * 100)+"%)", "transition-duration": animationDuration+"ms" }); setTimeout(function() { $prev.remove(); $curr.removeClass("js-read-next__items__current").addClass("js-read-next__items__prev"); $next.removeClass("js-read-next__items__next").addClass("js-read-next__items__current"); _addNextElements((-currentTransition + 1 ) * 100 ); $readNextItems.css("transition-duration","0ms"); }, animationDuration); currentElement += numberOnPage; while(currentElement >= numberOfElements) { currentElement = (currentElement >= numberOfElements) ? (currentElement - numberOfElements) : currentElement; } _miscOperations(); }; var _showPrevPage = function () { if(alreadyScrolling) { return; } currentTransition++; alreadyScrolling = true; var $prev = $(".js-read-next__items__prev"); var $curr = $(".js-read-next__items__current"); var $next = $(".js-read-next__items__next"); $readNextItems.css({ "transform": "translate("+(currentTransition * 100)+"%)", "transition-duration": animationDuration+"ms" }); setTimeout(function() { $next.remove(); $curr.removeClass("js-read-next__items__current").addClass("js-read-next__items__next"); $prev.removeClass("js-read-next__items__prev").addClass("js-read-next__items__current"); _addPrevElements((-currentTransition - 1 ) * 100 ); $readNextItems.css("transition-duration","0ms"); }, animationDuration); currentElement -= numberOnPage; while(currentElement < 0) { currentElement = (currentElement < 0) ? (numberOfElements + currentElement) : currentElement; } _miscOperations(); }; var _miscOperations = function () { //calc the container height so it would not block the content $(".js-read-next__item").each(function() { var item = $(this); var elementHeight = item.height(); if(elementHeight > height) { height = elementHeight; $readNextItemsContainer.css("height", height); } //adding utm tags var a = item.find(".js-article-exit"); a.attr("href", a.attr("href") + utmLink); }); setTimeout(function() { //after animation enable navigation alreadyScrolling = false; }, animationDuration); }; var _initElements = function () { alreadyScrolling = true; $readNextItems.append(_getElements(0, numberOnPage).addClass("js-read-next__items__current")); _addPrevElements(-100, -numberOnPage); _addNextElements(100, numberOnPage); currentElement = 2 * numberOnPage - 1; while(currentElement >= numberOfElements) { currentElement = (currentElement >= numberOfElements) ? (currentElement - numberOfElements) : currentElement; } alreadyScrolling = false; }; var _addPrevElements = function (transition, elementIndex) { var firstElement = currentElement - 3 * numberOnPage; if(typeof elementIndex !== "undefined") { firstElement = elementIndex; } while(firstElement < 0) { firstElement = (firstElement < 0) ? (numberOfElements + firstElement) : firstElement; } var items = _getElements(firstElement, numberOnPage).addClass("js-read-next__items__prev").css("transform","translate("+transition+"%)"); $readNextItems.append(items); }; var _addNextElements = function (transition, elementIndex) { var firstElement = currentElement + 1; if(typeof elementIndex !== "undefined") { firstElement = elementIndex; } while(currentElement >= numberOfElements) { firstElement = (firstElement >= numberOfElements) ? (firstElement - numberOfElements) : firstElement; } var items = _getElements(firstElement, numberOnPage).addClass("js-read-next__items__next").css("transform","translate("+transition+"%)"); $readNextItems.append(items); }; var _addToHtml = function ($container, data) { var html = ''; $container.html($container.html() + html); }; var _getElements = function (firstElement, numberToTake) { var $itemGroup = $(''); var elementIndex = firstElement; for (var i = numberToTake; i > 0; i--) { if(elementIndex >= numberOfElements) { elementIndex = 0; } _addToHtml($itemGroup, unreadArticles[elementIndex]); elementIndex++; } return $itemGroup; }; var _bindWidthCalculation = function () { $(window).on("resize.readNext", function(){ _redefineElementWidth(); }) }; var _redefineElementWidth = function () { _calculateWidth(); $readNextBar.find(".js-read-next__items__group").css("width",width); $readNextItems.css("width",width); }; var _calculateWidth = function () { width = $readNextBar.width(); if(window.innerWidth < 768) { var padding = parseInt($readNextItemsContainer.css("padding-right")) + parseInt($readNextItemsContainer.css("padding-left")); width = window.innerWidth - padding; } }; // Article management var _getReadArticles = function () { var readArticles = decodeURIComponent(getCookie("readArticles")); var readArr = readArticles !== "null" ? readArticles.split(",") : []; return _.map(readArr, function (val) { return parseInt(val); }); }; var _purgeOldIds = function (readArticleIds) { // convert ids to integers in case they are given as strings readArticleIds = _.map(readArticleIds, function (val) { return parseInt(val); }); // get article id"s from most-read box var mostReadIds = _.pluck(mostReadArticles, "id"); return _.intersection(mostReadIds, readArticleIds); }; // Article is too old if it's date is set more than 2 days ago var _isTooOld = function (date) { var y = parseInt(date.substr(0, 4)), m = parseInt(date.substr(4, 2)) - 1, d = parseInt(date.substr(6, 2)); var expireDate = new Date(y, m, d); expireDate.setDate(expireDate.getDate() + 2); var now = new Date().setHours(0, 0, 0, 0); return expireDate < now; }; var _reaarrangeArticles = function() { var unlockedArticleCount = 0; var lockedArticlesCount = 0; for (var i = 0; i < unreadArticles.length; i++) { var article = unreadArticles[i]; if (article.lockID === "" && unlockedArticleCount < showFirstUnlockedArticles ) { unreadArticles.splice(i,1); unreadArticles.splice(unlockedArticleCount, 0, article); unlockedArticleCount++; } else if (article.lockID !== "" && lockedArticlesCount < showSecondLockedArticles) { unreadArticles.splice(i,1); unreadArticles.splice(unlockedArticleCount + lockedArticlesCount, 0, article); lockedArticlesCount++; } else if(lockedArticlesCount >= showSecondLockedArticles && unlockedArticleCount >= showFirstUnlockedArticles) { break; } } }; // Bar visibility var _getArticleContentHeight = function () { var contentParts = $(contentSelector); var contentHeight = 0; _.each(contentParts, function (content) { var height = $(content).height(); contentHeight += height; }); return contentHeight; }; var _getArticleDistanceFromTop = function () { var $firstArticlePart = $($(contentSelector)[0]); return $firstArticlePart.offset().top; }; var _getShowBarOffset = function () { var articleContentHeight = _getArticleContentHeight(), articleOffset = _getArticleDistanceFromTop(), windowHeight = $(window).height(); return articleOffset + (2 / 3 * articleContentHeight) - windowHeight; }; // Click handlers var _setNextButtonClickHandler = function () { $(document).on("click", ".js-read-next__next", _showNextPage); }; var _setPrevButtonClickhandler = function () { $(document).on("click", ".js-read-next__prev", _showPrevPage); }; var _swipeToDir = function (dir) { if (dir === "l") { _showNextPage(); } else if (dir === "r") { _showPrevPage(); } }; var _detectSwipe = function (ele,func) { var swipe = { x: 0, x1: 0, xMin:30 }; var dir = ""; var currTranInPx = width * currentTransition; ele.bind('touchstart', function(e){ var t = e.originalEvent.touches[0]; swipe.x = t.screenX; currTranInPx = width * currentTransition; }) ele.bind('touchmove', function(e){ e.preventDefault(); var t = e.originalEvent.touches[0]; swipe.x1 = t.screenX; if(swipe.x1 === 0 || alreadyScrolling) { return; } var diff = swipe.x - swipe.x1; diff = (diff > width) ? width : diff; diff = (diff < -width) ? (-width) : diff; var calculatedTransform = currTranInPx - diff; $readNextItems.css("transform","translate("+calculatedTransform+"px)"); }) ele.bind('touchend', function(e){ if (swipe.x1 === 0 || alreadyScrolling) { return; } if ((swipe.x - swipe.x1) >= swipe.xMin) { dir = "l"; } else if ((swipe.x1 - swipe.x) >= swipe.xMin) { dir = "r"; } if (dir !== "") { if(typeof func == 'function') func(dir); } else { $readNextItems.css("transform","translate("+currTranInPx+"px)"); } dir = ""; swipe.x = 0; swipe.x1 = 0; }) }; return { showRecommendations: showRecommendations, addToReadArticles: addToReadArticles, init: init, setArticles: setArticles, isHidden: isHidden }; })(); ReadNext.setArticles(content); ReadNext.init();

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Käsi­raamatud ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

M-Partner HR otsib PROJEKTEERIMISE NOOREMPROJEKTIJUHTI

M-Partner HR OÜ

13. veebruar 2017

Ehituse erilehed