Aspen Grupp: Rasked ajad ei heiduta

Aspen Grupp OÜ on jõudnud oma tänasele positsioonile tänu masinapargi uuendamisele ja täiustamisele, samuti aitas käibekasvule ning Äripäeva ettevõttete müügikasvu koondtabeli esisajasse platseerumisele kaasa mahuka projekti teostus.

Aspen Grupp OÜ juhataja Kaidar Erik ütleb, et 2013. aasta hüppelise käibe ja kasumi kasvu tõi Eesti ajaloo suurima mahuga lammutustööde objekti ehk Aidu karjääri põlevkivitootmiskompleksi edukas teostamine, kirjutab 15. detsembri kuukiri Ehitus. "Edukuse võti oli masinapargi uuendamine ja selle täiustamine lammutusspetsiifikast lähtuvalt," selgitab Erik.

Loe pikemalt Äripäevast või tänasest Äripäeva lisast Ehitus.

Osale arutelus

  • Lauri Leet

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed