11. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sweco sõlmis lepingu Kohtla-Järve reoveepuhasti laiendamiseks

SWECO Projekt AS ja SWECO Environment AB sõlimisd OÜ Järve Biopuhastusega teenuslepingu maksumusega 481 056,00 eurot Kohtla-Järve regionaalse reoveepuhasti laiendamise ettevalmistamiseks, projekteerimiseks ja administreerimiseks.

SWECO Projekt AS ja SWECO Environment AB ülesandeks on lepingu kohaselt Kohtla-Järve reoveepuhasti laiendustööde, mis muuhulgas hõlmab ka settekäitlust, eelprojekti koostamine, ehitushanke läbiviimiseks vajaliku dokumentatsiooni koostamine, osalemine nõustajana hankemenetluses ning projekteerimis-ehitustööde järelevalve teostamine ja administreerimine.

Projekti kaasatud ka väliseksperdid

„Meie jaoks on antud projekt väga huvitav, kuna koostöös SWECO Environment AB`ga kaasame välismaist oskust ja kogemust. Olen kindel, et meie koostöö tulemusena valmib kaasaegne ja hästi toimiv lahendus. Projekteerimistööd algavad käesoleva aasta detsembris ja kestavad neli kuud. Sellele järgneb nõustamisteenus ehitushanke läbiviimisel ja ehitusperioodil,“ märkis Sweco Projekti poolne projektijuht Mart Taklai 

Teenuslepingu eesmärgiks on Euroopa liidu Ühtekuuluvusfondi projekti “Kohtla-Järve põlevkivitööstuse ohtlike jäätmete keskkonnanõuetele mittevastava prügila nõrgvee ja saastatud sademevee puhastussüsteemi parendamine” raames Kohtla-Järve regionaalse  reoveepuhasti laiendamine selleks, et reoveepuhasti suudaks vastu võtta ja nõuetekohaselt käidelda suletud poolkoksi¬prügila raskesti käideldavat nõrgvett.

Sõlmitud teenuslepingu raames koostatakse settekäitluse rekonstrueerimise lahendus, millega lahendatakse linnarahvast häirivad haisuprobleemid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785