9. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva Kinnisvarakonverents 2015

Käimas on aktiivne registreerimine Äripäeva Kinnisvarakonverentsile 18.veebruaril 2015. Hetkel kehtib soodushind. Vaadake, kes esinevad!

Konverentsil avaneb kinnisvaraturu köögipool, kuulete uutest finantseerimisvõimalustest ja kinnisvara väärtuse kujunemise varjatud poolest. Äripäeva tellimusel on konverentsiks valminud uuring kinnisvara müüjate ootustest ning lavale tuuakse pilt kõige enam otsitud kodust ja büroost.

Kinnisvarakonverentsil toimuvad spetsiaalses formaadis ärikohtumised. Kui teid huvitab venekeelne klient, tulge osalema venekeelses paralleelsessioonis, kus fookuses Ida-Virumaa, luksuslik kinnisvara ja kinnisvaratehingute juriidiline pool.

Toimub: 18.veebruaril 2015 kell 9.15-17.00

Koht: Tallinn, Sokos Hotel Viru konverentsikeskus

Eriti oodatud: kinnisvaraarendajad, ehitajad, arhitektid, maaklerid ja kõik kinnisvarahuvilised

Osalustasu: Hetkel kehtib soodushind 249 eurot (km-ga 298,80), kui ühest ettevõttest on rohkem kui üks osaleja, on soodustus -5%. Tavahind 299 eurot (km-ga 258,80)

Registreeruge konverentsile SIIN!

Äripäeva Kinnisvarakonverentsi toetajad:

Kinnisvara ja ehituse alane kompetents kõigis Baltimaades. Vaata www.lextal.ee

Parim osa puidust! Vaata www.vineerimaailm.ee

 

Kinnisvarakonverents 2015 programm

9.15-9.30 Hommikukontsert ja fotoprogramm kinnisvara arendusprojektidest 2014

9.30 Konverentsi avamine

I sessioon: Eesti kinnisvaraturu arendusprojektid 2014-2016 /sünkroontõlge vene keelde/

9.45-10.10 Kuhu suundub elukondliku kinnisvara turg? Kinnisvarakool OÜ ja Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juhatuse liige Tõnu Toompark.Millised arengud on toimunud elamukinnisvaraturul. Milliste objektide vastu tuntakse tegelikult huvi, millistes piirkondades ja millise hinnaga? Kuidas on muutunud aastaga pakkumiste ja nõudluste vahekord Eesti erinevates linnades ja piirkondades? Millised on lähiaasta trendid ja mis on elamukinnisvara turu kõige suuremad mõjutegurid?

10.10-10.30 Elukondliku kinnisvara arendaja kommentaarTõnu Toomparkiga liitub kommentaarideks ja aruteluks Merko Ehituse juhatuse esimees Andres Trink. Milline on korterituru areng Eestis, Lätis ja Leedus? Kuidas on nendel turgudel läinud, millised on nende kolme riigi peamised erinevused kortermajade arendamisel? Milliseid kortereid tegelikult vajatakse? Milline on korterelamute arenduse perspektiiv kolmes Balti riigis lähiaastatel? Millistesse arendustesse on huvi investeeringute vastu kõige suurem?

10.30-10.50 Ülemiste kaubanduskeskuse laiendusÜlemiste keskuse direktor Guido PärnitsKaubanduskeskuste turul käib endiselt tihe konkurents. Eestis on Euroopas TOP5-s kui arvestada ruutmeetreid kaubanduspinda ühe elaniku peale. Kui palju kaubanduspinda Eesti tarbija veel tegelikult juurde vajab? Millised kaubanduskinnisvara objektid toimivad ja millised mitte? Kaubanduskinnisvara Eestis – pikk investeering või kiirelt kasumlikuks?

10.50-11.10 Hiltoni projekteerimine ja ehitus: kompromisside leidmise kunstHiltoni hotelli projekteerimise ja ehituse projektidirektor Tarmo PohlakMis toimub tegelikult Hiltoni hotelli ehituse ajutises objektikontoris? Milliste väljakutsete ja võimalustega on projekti meeskond koostöös kõigi osapooltega igapäevaselt silmitsi? Millal Hiltoni hotell uksed avab ja milline saab olema seest ning väljast?

11.10-11.30 Uus kõrghoone TallinnasNovira Capital juhtivpartner Arle MölderTallinna südalinna kerkib uus ärikõrghoone- Novira Plaza. Mida see endast kujutab? Kas kõrghoonetre arendus on tulus? Kas ainult büroo, korterid või kombineeritult? Kas on veel ruumi kõrghoonete arendamiseks? 

11.30-12.00 Arutelu: Millised on ärikinnisvara peamised trendid? Millised on lähiaastatel suuremad arendused? Millised on rentnike ootused? Millised väljakutsed ootavad arhitekte ja ehitajaid? Vestlusringis avaneb nii ehitaja, arendaja kui äripoole tellija vaade.

12.00.13.00 Lõuna

II sessioon: Kinnisvara finantseerimisvõimalused ja väärtuse kujunemine

13.00-13.15 Kuhu liigub raha?Colliers International partner, investeeringute ja hindamiste juht Margus TinnoMillised on järeldused rahvusvaheliselt Balti kinnisvaraturu finantseerimise uuringust? Kuidas on muutunud pankade finantseerimisvõimekus ning nõuded investoritele? Millistele arendustele antakse roheline tuli?

13.15-13.30 Alternatiivsed võimalused investeerida või saada vajalik finantseeringEstateGuru.eu partner Marek PärtelEstateGuru avas oma veebiuksed sügisel 2014. Tegemist on veebipõhise ühisrahastusplatvormiga, mis on unikaalne selle poolest, et kokku kogutud laenud on tagatud hüpoteegiga (laenu ja vara suhe kuni 75%). Esimesed projektid on avatud. Millised on plaanid?

13.30-13.45 Kanada onu ja Vene sõbra müütCatella Corporate Finance  juht Aavo KokkMillised on müüdid ja tegelikkus välismaiste investorite leidmisel? Kuivõrd atraktiivne on Eesti kinnisvaraturg ja millised on peamised takistused? Kuhu liigub investorite raha lähiaastatel?

13.45-14.00 Arutelu:  Kuidas rahastada kinnisvara tulevikus?

14.00- 14.30 Kinnisvara varjatud väärtusedArhitektuuribüroo PLUSS partner ja juht Katrin VentselAdvokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat Marge Männiko

Mis mõjutab kinnisvara väärtust? Millistest olulistest nüanssidest sageli ei räägita? Milline roll on arhitektil hinna kujundamisel? Millised on riskid ja soovitused juriidiliste vaidluste vältimiseks kinnisvara ostmisel ja rentimisel?

14.40-15.15 Ärikohtumised koos kohvi ja koogiga Kinnisvarakonverents on koht, kus luua ärikontakte ja koguda ideid. Ärikohtumiste sessioonis saab iga osavõtja leppida kokku kuni kaks individuaalset kohtumist konverentsil osalejatega. Üks kohtumine kestab 10 minutit ning selleks on välja pakutud spetsiaalne koht ja formaat. Samaaegselt on konverentsil osalejatel võimalus tutvuda väljapanekutega konverentsi fuajees.

I kohtumiste voor kell 14-45-14.55II kohtumiste voor kell 15.00-15.10

III sessioon: Mida kliendid ootavad?

15.15-15.45 Mida ootavad kinnisvara müüjad?Uuringufirma Dive Estonia juht Kerli SoosaarSelle aasta konverentsiks uurisime kinnisvara müüjate probleeme maaklerteenuse kasutamisel ning tõime välja peamised ootused müüja poolt vaadatuna. Uuringu tulemused on täies mahus kättesaadavad vaid konverentsil osalejatele.

15.45-16.15 Milline on kõige nõutum kinnisvara turul?Kinnisvaraportaali KV.ee turundusjuht Kristiana PõldMillist maja, korterit, bürood kliendid kõige rohkem otsivad? Kinnisvaraportaal KV.ee pani Äripäeva tellimusel kokku ideaalse kinnisvara kuvandi ostjate poolt vaadatuna ja toob konverentsil osalejateni kolm atraktiivset  pilti.

16.15-17.00 "How to create a brand in real estate? Development, single object, agent Rootsi tuntuim kinnisvaramaaklerite koolitaja annab ülevaate Rootsi turul toimivatest protsessidest ning jagab soovitusi nii kinnisvara arendajatele kui maakleritele müügiedu saavutamiseks. Ettekanne on ingliskeelne.

Anders Alf (Rootsi)

Äripäeva Kinnisvarakonverents 2015 venekeelne paralleelsessioon

13.00- 13.30 Fookuses on Ida-Virumaal Ülevaade Ida-Virumaa arengutest, detailplaneeringutest ning investeerimisvõimalustest. Ida-Virumaa on Eestis üks kõige paremini detailplaneeringutega kaetud maakond. Eesmärk tutvustada, milliseid tegevusi piirkond ootab, milliseid kinnisvaraobjekte ja-piirkondi soositakse ja ollakse valmis algatama.

Ida-Virumaa maavalitsus

13.30-14.00 Millised on nõutumad objektid Ida-Virumaal? Arco Vara Eesti büroode juht Maia Daljajev  jagab piirkonna maaklerina oma praktilisi kogemusi ja annab ka ülevaate, kuidas toimub kinnisvara ost välismaalasest ostja puhul.

14.00-14.30 Luksuslik kinnisvara Eestis – mis see on?  Luksusliku kinnisvaraga tegelev maakler Alis Möll firmast Realia Luxury annab ülevaate Eesti turust. Luksusliku kinnisvara vahendamiseks on oma nõuded ja litsents. Mida käsitletakse luksusliku kinnisvarana? Kes on ostjad ja mida nad ootavad?

14.40-15.15 Ärikohtumised koos kohvi ja koogiga Kinnisvarakonverents on koht, kus luua ärikontakte ja koguda ideid. Ärikohtumiste sessioonis saab iga osavõtja leppida kokku kuni kaks individuaalset kohtumist konverentsil osalejatega. Üks kohtumine kestab 10 minutit ning selleks on välja pakutud spetsiaalne koht ja formaat. Samaaegselt on konverentsil osalejatel võimalus tutvuda väljapanekutega konverentsi fuajees.

I kohtumiste voor kell 14-45-14.55II kohtumiste voor kell 15.00-15.10

15.15- 15.45 Mida peab välismaalane arvestama Eestis kinnisvara ostmisel?Advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat Urmas UstavKinnisvara ostmine olukorras, kus vahel on riigipiir ja erinev õigusruum kätkeb endas rida ohte. Millised on need peamised nüansid, mida kinnisvaratehingute puhul Eestis silmas pidada? Millised võimalused avanevad e-residentsusega?

15. 45-16.45 Arendusprojektide tutvustused Osalejad saavad ülevaate olulisematest arendusprojektidest Tallinnas. Mis on müügis ja millised objektid lähiajal valmivad? Milles seisneb iga objekti eriline väärtus?

16.45-17.00 Eesti kinnisvaraturu kokkuvõte

Osalustasu: Hetkel kehtib soodushind 249 eurot (km-ga 298,80), kui ühest ettevõttest on rohkem kui üks osaleja, on soodustus -5%. Tavahind 299 eurot (km-ga 358,80).

Registreeruge konverentsile SIIN!  või saatke osaleja ja ettevõtte andmed [email protected]

või helistage registreerimiskeskusesse tel 667 0411

Info:Programmijuht Aira Tammemäe

Kirjutage:[email protected]

Helistage: 5025548

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785