Vaata, kes osalevad ehituskonverentsil

Eesti Ehituskonverents 2014 toimub juba järgmise kuu alguses 1.-2. detsembril. Konverents on rahvusvahelisim kõikidest seni toimunud Eesti Ehtiuskonverentsides. Sel aastal tuuvad uusi ideid ja praktilisi kogemusi eksperdid Suurbritanniast, Soomest ja USA-st.

Ehituskonverentsi eesmärk on tuua kokku kogu Eesti ehitussektori otsustajad ning eri ehituse valdkondades tegutsevad ettevõtjad. Selle aasta ehituskonverentsil räägime uutest ideedest ja praktilistest kogemustest, mis võivad muuta kogu ehitussektori senist käitumist ning lähtume küsimusest, mis on Eesti ehitussektori lähiaja tegevuskava e action-plan.

                               VAATA KA OSALEJAID PROGRAMMIST

                                ja REGISTREERU KONVERENTSILE

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Lemminkäinen otsib TEEDEEHITUSE PROJEKTIJUHTI

Finesta Baltic OÜ

30. detsember 2017

Ehituse erilehed