17. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon hakkab ehitama Viimsisse kaubandus- ja meelelahutuskeskust

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS sõlmisid sel nädalal 15. septembril peatöövõtulepingu ehitusfirmaga Nordecon, kes rajab Viimsisse uue ligi 14 000-ruutmeetrise kaubandus- ja meelelahutuskeskuse.

Järgmisel aastal avatava Viimsi Keskuse ehitustöödega alustatakse juba käesoleval kuul. „Lepingu sõlmimise esimesest päevast peale alustab ehitaja tõusvas tempos ehitustöödega, et järgida väga pingelist tööde ajagraafikut – seda ka  talveilmu trotsides,“ lausus Nordecon ASi juhatuse liige Avo Ambur. „Hoone on plaanitud tellijale üle anda 2015. aasta juulis arvestusega, et juba augustis avab keskus uksed.“

Kaubanduskeskus rajatakse Tallinna Kaubamaja Kinnisvarale kuuluvale 2,3-hektarilisele kinnistule, mis asub Randvere tee ja Rohuneeme tee ristumiskoha kõrval. Ehitustööde lepinguline maksumus on ligikaudu 9,0 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

“Enamik keskuse pindadest on leidnud üürnikud ning hetkel valime sobivaid teenuspakkujaid viimastele vabadele kohtadele," kinnitas Tallinna Kaubamaja Kinnisvara juht Peeter Kütt.  

Keskuse põhiüürnikuks on lähikonna suurima toidukaupluse avav Selveri hüpermarket. Lisaks erinevatele kauplustele (Sportland, Apollo, Biomarket, XS Mänguasjad) tuleb Viimsi Keskusesse ka MyFitnessi spordiklubi, mitmeid restorane ning bowlingusaal.

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS on asutatud 1999. aastal. Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS on Tallinna Kaubamaja gruppi kuuluv ettevõte, kuhu kuuluvad veel Kaubamaja AS, Selver AS, Selver Latvia SIA, Kulinaaria OÜ, Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ, SIA TKM Latvija, KIA Auto AS, AS Viking Motors, KIA Auto UAB, Forum Auto SIA, TKM Auto OÜ, OÜ TKM Beauty, OÜ TKM Beauty Eesti, AS TKM King, Topsec Turvateenused OÜ ning Rävala Parkla AS. Tallinna Kaubamaja grupi 2013. aasta käive oli 499 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiad on alates 1996. aastast noteeritud Tallinna Börsil.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785