SRV annab kortereid Soomes proovielamiseks

SRV turundab Soomes kalleid kortereid proovielamise pakkumisega, kirjutab Kauppalehti.

SRV korterite müügijuhi Marja Kuosma sõnul uurib ettevõte samal ajal, kas proovielamist võiks kasutada ka teistes kohtades. Kuosma sõnul on korteri ost üks elu suurotsuseid ja nii oleks mõistlik, kui kliendid saaks enne ostuotsust korterit proovida.

Alates septembrist on huvitatutel võimalik elada nädal aega 94ruutmeetrises kolmetoalises korteris, kus on ka saun ja rõdu sisehoovi. Korter on möbleeritud ja köögis on potid-pannid. Kuosma sõnul võtaks proovielanik kaasa vaid isiklikud asjad.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed