6. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC sai valmis Eesti suurima eluasumi projekti

NCC lõpetas 10 aastat kestnud Eesti suurima erakapitali poolt ehitatud uue eluasumi arenduse Tähekodu projekti Viimsi keskuses Haabneemes. Asum koosneb kaheteistkümnest kortermajast ja 588 korterist koosneva Tammeõue eluasumi.

“Tammeõue arendus algas 2004. aastal, kümne aastaga on Viimsi keskus saanud pea täiesti uue, elanikukeskse ilme ning Tammeõue toonud Viimsi südamesse uusi elanikke, kel on võimalik osa saada nii hästi väljakujundatud infrastruktuurist kui looduslähedusest,” sõnas NCC Tähekodu müügijuht Lauri Laanoja.

“Uusi kortermajade detailplaneeringuid Viimsi keskusesse ei kinnitata, seega jääb Tammeõue vähemalt mõneks ajaks viimaseks võimaluseks Viimsi südames uus korter soetada, “ lausus Laanoja.

“Liikusime Tammeõue projektiga turu nõudlusega sarnases tempos, sama põhimõtet järgime ka meie järgmise suurprojekti, Haaberstis asuva Pärnaõue arendamisel, mis saab olema Tammeõuest ulatuslikum,” märkis Laanoja.

NCC lõpetas mais viimase, arvult kaheteistkümnenda kortermaja ehituse. Lisaks korrusmajale valmis ka parkla ning haljastus. Enamus haljastusest ja korrusmaju ühtseks ruumiks siduvad õuealad ja laste mänguplatsid on juba varasemates ehitusetappides rajatud.

Tammeõue 1-3 toaliste korterite üldpind on vahemikus 39-75m2. Täiendavalt kuulub iga korteri juurde ka soklikorrusel asuv panipaik.

NCC alustas Tammeõue rajamist kümme aastat tagasi – esimeses etapis valmis kolm kolmekordset, teises etapis kuus neljakordset ja viimases kolm kolmekordset korrusmaja. Tammeõues on kokku 588 korterit.

Tegemist on ka NCC suurima valminud arendusprojektiga. Lisaks rajab NCC Haaberstisse Pärnaõue eluasumit, mille korterite arv ulatub järgnevatel aastatel 770- ni.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785