Kopli liinide arendusprojekt läheb uuele katsele

Ligi 17 hektariline maatükk Tallinnas Kopli poolsaarel, kuhu plaanitakse rajada endiste Kopli liinide asemel uus elamupiirkond, läheb peale kevadel luhtunud müügipakkumust uuele katsele.

Selle aasta alguses oli Tallinna linn kindel, et Kopli liinide arenduspiirkond on ostja leidnud. Paraku Suurbritannia firma Ransome´s Trading Holding Company Ltd ei teinud teises voorus pakkumist, sest ettevõtte Eesti esindaja Eva Kamsi sõnul tekkis juriidiline probleem.

Ransome's Trading Holding Company Ltd omanik Paul Cooke avaldas soovi teha pakkusmust hanke teises voorus, ent seda teise Cooke'ile kuulunud ettevõtte alt. See oli aga vastuolus välja kuulutatud hanke reeglitega, kus polnud võimalik ettevõtet vahetada.

Järgmisele katsele

Nüüd on Tallinna Linnavaraamet välja kuulutanud uue kombineeriud pakkumiste esimese vooru. Ligi 17 hetkarilisele maatükile oodatakse ostupakkumisi kuni 18. novembrini. Pakkumiste alghinnaks on Linnavaraamet määranud 1,5 miljonit eurot.

Praeguse detailplaneeringu on koostanud RAAM Arhitektid OÜ.

 

 

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

NORDIC HOUSES KT OÜ otsib PROJEKTEERIJA-TEHNIKUT JA INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

23. august 2018

EVOPIPES otsib MÜÜGIINSENERI

Evopipes

28. august 2018

Ehituse erilehed