25. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hange: RKAS otsib ehitajat uuele õpilasesõbralikule koolikompleksile

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) kuulutas välja uue õppekompleksi ehitustööde riigihanke Kaagvere külla, et rajada kaheksast hoonest koosnev ja uudseid lähenemisi võimaldav õpilasesõbralik koolikeskkond, kuhu kuuluvad kooli peahoone, peremaja ja kuus rühmakodu.

Pakkumusi oodatakse kuni 4. juunini. Kool alustab uues hoones õppetööd 2015. aasta sügisel.

Lisaks koolitööks vajalikele ruumidele paiknevad koolihoones veel nõustamiskeskus, intensiivse järelevalvega rühmakodu õpilastele, spordisaalid, personali ruumid ning köögiplokk. Kooli juurde rajatakse jalgpalliväljak, multifunktsionaalne korvpalliväljak ning kinnistusisesed ja –välised juurdepääsuteed. Õppekompleksi suuruseks on kavandatud kokku ligi 3 900 ruutmeetrit ja selle on projekteerinud arhitektuuri- ja inseneribüroo OÜ Esplan.

Õppekompleksis hakatakse õpetama psüühika- ja käitumishäiretega õpilasi, maksimaalseks õpilaste arvuks on planeeritud 76. Uus õppekompleks on üheks osaks sügisest moodustatavale ühendkoolile, mille õppekohad paiknevad veel Võrumaal ja Lääne-Virumaal. Loodavale koolile leitakse konkursiga nimi hiljemalt sügiseks.

Ehitustööde rahastamisel kasutatakse kooliinvesteeringute programmi „Koolid korda“ vahendeid. RKASi eesmärk on tähtaegselt ja optimaalsete kuludega ehitada vastupidav, kauakestev ning madalate ülalpidamiskuludega hoonetekompleks, mis võimaldab luua õpilaste individuaalsetele vajadustele vastavad õppe- ja kasvatustingimused.

Riigihange „Kaagvere Erikooli ehitustööd” on avaldatud riiklikus riigihangete registris, hanke viitenumber on 151814. Pakkumiste esitamise aeg on 4. juuni 2014, kell 11.00.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785