7. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Betooniühing kuulutas välja 2014. aasta üliõpilastööde võistluse

Eesti Betooniühing kuulutas välja betoonialaste kõrgkooli lõputööde võistluse. Osaleda võivad kõigi Eesti kõrgkoolide üliõpilaste lõputööd. Tööde esitamise tähtaeg: 13. juuni 2014. a.

„Betoonehitus on moodne ja kiireid muutusi läbi elav väga lai ehitusvaldkond, kus uurimist vajavaid teemasid on palju,” ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Kalle Suitslepp.

„Soovime oma preemiatega akadeemilisi ringkondi enam betooniga seotud valdkondade uurimisse kaasata,”Martin Minin – Tallinna Tehnikaülikooli ehitusteaduskonna kütte ja ventilatsiooni eriala magistritöö „Energia- ja õhupaneeli õhustussüsteemi energiatõhusus ja projekteerimisjuhised”.

lisas Suitslepp. Preemiate määramiseks tuleb Eesti ülikoolidel ja kõrgkoolidel esitada oma ettepanekud lõputööde preemiate kandidaatide kohta Eesti Betooniühingu juhatusele. Iga kool võib esitada kuni 2 ettepanekut.  Eesti Betooniühingu 2013. a. üliõpilaspreemiad said:

Juhendaja: Tallinna Tehnikaülikooli professor Jarek Kurnitski.

Margus Riimann – Tallinna Tehnikaülikooli ehitusteaduskonna tööstus- ja tsiviilehituse eriala magistritöö „Eksperimentaalsed uuringud impregneeritud tekstiilarmatuuriga I-tala põikjõukindluse määramiseks”.

Juhendajad: Tallinna Tehnikaülikooli professor Karl Õiger ja M. Eng Christian Kulas. Eesti Betooniühingu üliõpilaspreemiate varajasemad saajad on:2012. a.:Kaido Kaarna – Tallinna Tehnikaülikoolist, Diana Tiidema – Tartu Ülikoolist.

2011. a.:

Ksenia Kaevu – Tallinna Tehnikaülikoolist, Renno Reitsnik – Eesti Maaülikoolist.

2010. a.:

Evelyn Leheste – Eesti Maaülikoolist,Jürgen Einpaul – Tallinna Tehnikaülikoolist.

2009. a.:

Oliver Lätti – Tallinna Tehnikaülikoolist, Heigo Hanni ja Risto Lutsar – Eesti Maaülikoolist.

2008. a.:

Olari Noor – Tallinna Tehnikaülikoolist, Vahur Schmidt – Eesti Maaülikoolist.

2007. a.:

Aivars Alt – Tallinna Tehnikaülikoolist, Tõnis Raatma – Tallinna Tehnikaülikoolist, Madis Madal ja Risto Klaassen – Eesti Maaülikoolist. Eesti Betooniühingu üliõpilaspreemia on ette nähtud Eesti üliõpilastele asjakohaste lõputööde eest.

Lõputöö peab olema seotud betooni või tema koostisosade või betoontoodetega, näiteks betooni/betoontoodete/betoonkonstruktsioonide kavandamine, projekteerimine, ehitamine vms.

 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785