Ülemiste laieneb pilvedesse, nurgakivi sai esimene virtuaalne büroohoone

1. aprillil asetatati Ülemiste Citys nurgakivi uuele virtuaalsele büroohoonele. Eesti esimesed 35-terabaidised virtuaalsed kontoripinnad hakkavad asuma otse pilves. 

Pilveandmetöötlustehnoloogiat kasutades on tarkvarainsenerid projekteerinud meeldiva kontorikeskkonna, mida töötajad saavad nautida kodust lahkumata. Virtuaalkontori lisateenused on laiahaardelised alates virtuaalsekretärist ja -kohvist kuni jõusaali ja arvutipesulani. 

"Üle 50% pindadest on juba omale üürniku leidnud", kinnitas Mainor Ülemiste juhatuse esimees Toomas Aak. “Lähiajal plaanime ehitada veel 3000 terabaiti kontoripindu nii kiud- kui rünkpilvedes. Virtuaalbüroopindade edu innustab ehitama ka virtuaalhotelli, lasteaeda ja kooli. Plaanide kohaselt pakub Ülemiste City mõne kuu pärast 360kraadist virtuaalteenuste paketti, mis katab kõik kaasaegset elu- ja töökeskkonna vajadused,” selgitas Aak.

"See on Eesti e-eduloo osa", kinnitas Aak. "Ainuüksi Euroopas on koduta tuhanded inimesed ja firmad. Virtuaalmajutus on perspektiivikas ja väga kuluefektiivne lahendus ka sotsiaalprobleemide lahendamiseks."

Uudis on ilmunud 1. aprillil.

Osale arutelus

  • Ehitusuudised.ee toimetus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Nordic Houses otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. märts 2018

Artekom otsib B2B MÜÜGISPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

05. märts 2018

Ehituse erilehed