4. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

10 Eesti ehitusettevõtet osalevad ühistendiga Ecobuild messil Londonis

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) korraldab kümnele Eesti ehitusettevõttele ühisstendi sel nädalal Londonis toimuval messil Ecobuild 2014.   

Ecobuild on maailma suurim keskkonna- ja energiasäästliku ehituse, planeerimise ja projekteerimise mess. EASi juhatuse liige Martin Hirvoja tõdes, et Ecobuild mess on Eesti ettevõtetele hea võimalus olla silmapaistvalt esindatud riiklikul stendil.

„EASi varasem kogemus on tõestanud, et ühisstend loob ettevõtetele parema võimaluse külalisi ligi meelitada ning nendega kontakti astuda. Järjest enam oleme näinud seda, et Eesti ettevõtted ei ole ühises boksis omavahel konkurendid, vaid pigem üksteist täiendavad partnerid. Ka ettevõtjad on andnud positiivset tagasisidet, et ühises messiboksis osalejad toetavad üksteist ja suunavad vajadusel potentsiaalse kliendi teise ettevõtte juurde, kui selgub, et neil endil ei ole kliendile midagi pakkuda,“ ütles Hirvoja.

Hirvoja lisas, et messil osalevate Eesti ettevõtete eeliseks on paindlikkus ja võime valmistada kliendi vajadustele vastavaid rätseplahendusi ka ehitusvaldkonnas.

Eesti ettevõtted tutvustavad messil puitmaju, ehitusmaterjale, projekteerimisteenuseid jms.

Eesti ettevõtetest on esindatud:

Finnlamelli Eesti OÜ,Matek AS,Doordec OÜ,Rake AS,Saare Erek AS,Art Doors OÜ,Rexest Grupp OÜ,Gravicon EE OÜ,Barrelmann OÜ TEMPT OÜ. 

Mess toimub 4. – 6. märtsini Londonis. Eesti ettevõtted osalevad riikliku ühisstendiga Ecobuildil neljandat korda. Eesti stend asub Põhjahallis numbriga N2010. Eelmisel aastal osales messil üle 1400 eksponendi ja külastajaid oli üle 45 000 rohkem kui 120 riigist.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785