25. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Betooniühing sai uue juhatuse esimehe

Eesti Betooniühingut kaks aastat juhtinud Vaido Leoski sõnul hoiab aitab uue juhatuse esimehe valimine hoida kogu liidu juhtimist värskena. Täiendust sai ka juhatuse liikmeskond.

Uueks ühingu juhatuse esimehekas valiti AS Betoonimeister juhatuse esimeheks Kalle Suitslepp. Senine esimees Vaido Leosk juhtis Betooniühingut kaks aastat, 2012-2014.

  „Betooniühingus on kujunenud heaks tavaks iga 2-aastase perioodi järel esimeest ümber valida. Arvan, et oli õige teatepulk edasi anda. Uue esimehe valimine hoiab juhtimise värskena ning aitab kaasa ühingule laiema toetuspinna kujundamisele. Kalle on olnud kaheaastase juhatuse liikmeks olemise perioodil aktiivne ning pälvinud kõikide juhatuse liikmete usalduse,” rääkis AS E-Betoonelement juhatuse esimees Vaido Leosk.

„Eesti Betooniühing on saanud kümne aastaga arvestatavaks, hästitoimivaks organisatsiooniks. Oleme püüdnud teerajajaks olla erialases täiendkoolituses, juhendmaterjalide väljaandmisel aga ka betooni kui olulisima kaasaegse ehitusmaterjali laiemal populariseerimisel,” lisas Leosk.

Kalle Suitslepp on sündinud 21.12.1956. Ta on lõpetanud Tallinna 4. Keskkooli (1975)  ja Tallinna Polütehnilise Instituudi ehitusteaduskonna autoteede ja sildade erialal (1980). Suitslepp on Eesti ühe suurema betoonitootja AS-i Betoonimeister asutaja, juhatuse esimees ning Saku Lions Klubi liige.

Muudatused ühingu juhatuses:

Eesti Betooniühing valis oma 19. veebruaril toimunud korralisel aastakoosolekul uue kaheksaliikmelise juhatuse:

- Imre Leetma, AS Kunda Nordic Tsement;

- Vaido Leosk, AS E-Betoonelement;- Heiki Meos, OÜ EstKONSULT;- Johannes Pello, Tallinna Tehnikaülikool;- Kalev Ramjalg;- Tiit Roots, AS Peri;- Risto Sappinen, AS Merko Ehitus Eesti;- Kalle Suitslepp, AS Betoonimeister.Uues juhatuses on üks uus liige – Kalev Ramjalg. Eesti Betooniühingu üldkoosolek valis tagasi ühingu revidendiks AS TMB juhatuse esimehe Jaan Lutsu.

Eesti Betooniühing on betooni kui kodumaise ehitusmaterjali kasutamist edendav ühing, kuhu kuulub 48 ettevõtet, organisatsiooni ja eraisikut.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785