21. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TREV-2 otsib otsib teedeehituse valdkonna juhti

Teedeehituse valdkonna Põhja-Eesti juhi ülesandeks saab olema teedeehituse tulemuslikkuse, kvaliteedi ja efektiivsuse eest vastutamine. Kandideerimise tähtaeg 3. märts.

AS TREV-2 Grupp on 50-aastase ajalooga Eesti juhtiv ehitusettevõte. Grupi käive on ca 100 miljonit eurot, töötajate arv on ca 600. Ettevõte kuulub investeerimisfirmadele Baltcap ja East Capital. Trev-2 Grupi missiooniks on tõsta inimeste turvalisust ja elukvaliteeti ehitades ja hooldades insener-tehnilisi rajatisi Läänemere regioonis. Lisainfo internetis: www.trev2.ee

TREV-2 Grupis on käimas ettevõtte struktuurimuudatus ning sellega seoses otsitakse strateegiliselt olulisele võtmepositsioonile uuendusmeelse meeskonnaga liituma

                          Teedeehituse valdkonna juhti Põhja-Eestis                                

kes vastutab ettevõtte teedeehitusprojektide tulemuslikkuse, kvaliteedi ja efektiivsuse eest. Peamiseks töö sisuks on üksuste ressursside ja tegevuste planeerimine ja juhtimine. Sa allud juhatuse liikmele ja sinu meeskonnas töötab ca 25 töötajat (projektijuhid, objektijuhid, tööjuhid, sildade ehituse üksuse juht ja geodeesia üksuse juht). Sa osaled laiendatud juhtkonna töös ja Sinult oodatakse oma valdkonna analüüsi ning strateegilist arendustegevust. Sul on oluline roll tellijasuhete juhtimisel.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on ehitusalane kõrgharidus (soovitavalt teedeehitus) ning vähemalt 7-aastane töökogemus ehituse valdkonnast ja juhtimiskogemus. Tööks on vajalik  inglise ja vene keele oskus suhtlemistasemel.

Eduka kandidaadina oled liidriomadustega, kõrge vastutustundega, initsiatiivikas, otsustus- ja analüüsivõimeline. Töö suurettevõttes eeldab Sinult head suhtlemisoskust, meeskonnatööle orienteeritust, süsteemsust ja järjekindlus. Töö valdkonna juhina  tähendab pingutustnõudvate eesmärkide saavutamist edukas ja muutuvas suurettevõttes.

TREV-2 Grupp pakub huvitavat unikaalset võimalust end realiseerida, leida uusi lahendusi ja juhtida muutusi arendusfaasis olevas suurettevõttes. Töötasu  on  korralik.

Kandideerimine: www.fontes.ee/talendipank

Kandideerimise tähtaeg 3. Märts

Juhtivpartner Kaire Võitra Raine Kuningas

Värbamisassistent

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785