Äripäeva Kinnisvarakonverents keskendub kinnisvaraturu mõjukamatele muutujatele

Selle aasta 20 veebruaril toimuva Kinnisvarakonverentsi olulised osad on praktikute lood, spetsiaalselt konverentsi jaoks tellitud kinnisvaramaaklerite tasemeuuring ja networking personaalsete kontaktide loomiseks. Laval tulevad arutlusele kolm visiooni, mis võivad kardinaalselt muuta Eesti kinnisvaraturgu.

Aeg: 20. veebruaril kell 9.30-17.00

Koht: Original Sokos Hotel Viru konverentsikeskus

Eriti oodatud: Kinnisvaraarendajad, kinnisvaramaaklerid, ehitusfirmad ja ettevõtted, kelle tegevus on seotud kinnisvara arenguga Eestis

Osalemistasu 249 eurot+km

Registreerida on mugav SIIN

Kinnisvarakonverentsi programm

9.50 Avasõnad ja networking´u käimalükkamine

Konverentsi vaheaegadeks on võimalik kokku leppida ärikohtumisi ja arutelusid kõigi esinejate ja osalejatega. Iga soovija saab eelnevalt kokku leppida kuni neli kohtumist.

10.00 -10.15 Mis hakkab toimuma ärikinnisvara turul?

Millised on perspektiivikad piirkonnad? Millised uued arendusprojektid tulevad turule aastal 2014? Kuidas liigub ärikinnisvara hind?

Colliers International Partner, investeeringute ja hindamise juht, MRICS
Margus Tinno

Ärikinnisvara arenduste ülevaade

10.15 -10.45 Millised on uued kontseptsioonid ärikinnisvara turul? Kaamos Kinnisvara nõukogu liige Jaak Vende

10.45 -11.15 Millisesse ärikinnisvarasse on välisinvestor valmis panustama? East Capital Real Estate AS tegevjuht Madis Raidma

11.15 -11.30 Praktikute vastused ärikinnisvara teemadel

11.30-11.45 Mis hakkab toimuma elamispindade kinnisvara turul? Kinnisvarakool OÜ juhatuse liige, kinnisvara analüütik ja Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juhatuse liige Tõnu Toompark

Palju on tulemas uusi arendusi? Kas turul on katmata segmente? Mida teevad hinnad?

11.45- 12.45 Lõuna

Erakinnisvara arenduste ülevaade

12.45 -13.00 Kuhu suunduvad Arco Vara arendused? Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild

13.00 -13.15 Millised on Kalamaja piirkonna uued arendused? YIT Ehituse juhatuse esimees Margus Põim

13.15 -13.30 Milliseid elamuid tegelikult vajatakse? Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Soomann

13.30 -13.45 Mis hakkab toimuma Kopli Liinidega? Tallinna Linnavaraameti juhataja Einike Uri

13.45 -14.00 Madalenergia arenduse perspektiivid ja uued finantseerimismudelid kinnisvaraturul
Lucca Kodu juhatuse esimees Kristjan-Thor Vähi 
Estateguru OÜ Partner Marek Pärtel

14.00-14.15 Praktikute vastused erakinnisvara teemadel

14.15-14.45 Energiapaus ja networking (individuaalsed kohtumised), ekskursioon Viru KGB ruumides

14.45- 15.15 Maaklerite Mystery Shoppingu tulemused: milline on täna maaklerite tase? Dive Estonia juhatuse liige Kerli Soosaar

Äripäeva tellimusel viidi ajavahemikus detsember 2013 – veebruar 2014 läbi uuring, mille eesmärgiks oli hinnata kinnisvaramaaklerite tänast taset. Testostude tulemusena selguvad nii maaklerite tugevused kui vajakajäämised. Uuring on täies mahus kättesaadav ainult konverentsil osalejatele.

15.15-15.30 Uuringu tulemusi kommenteerivad praktikud: Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman ja Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatuse liige Margit Sild Kinnisvarabüroost Uus Maa.

15.30- 16.00 Energiapaus ja networking (individuaalsed kohtumised), ekskursioon Viru KGB ruumides

16.00-16.50 Visioonid, mis muudavad kardinaalselt Eesti kinnisvaraturgu

Helsingi-Tallinn tunnel- oma visiooni esitab investor Joakim Helenius

Rail Baltic- oma visiooni esitab Rail Balticu projektijuht Indrek Sirp

Viisavabadus Venemaaga- oma visiooni esitab Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson

Kuidas leida Soome klientidele parim kinnisvara Eestis? Investor, Baltic News for Finland Jouni Santara

16.50- 17.00 Üllatusesineja: kuidas ma Eestis kinnisvara ostsin?

17.00 Kinnisvarakonverentsi lõpp

Osalustasu:

249 eurot+km

Registreerimine:

kõige mugavam on edastada osalussoov SIIN või registreerimine@aripaev.ee tel 6 670 411 või sulev@ehitusuudised.ee, tel 6670 234


 

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Seotud lood

VIGA

Meil on tehnilised probleemid. Katsume need kiirelt lahendada. Vabandame!

Palun kliki mõne aja pärast uuesti: www.aripaev.ee

Kuniks veebileht ei avane, on meil pakkuda teisi tooteid:

Infopank Äripäeva käsiraamatud Äripäeva Akadeemia Äripäeva Raamatuklubi Äripäeva veebipood

"; content = content.replace("Path not found","").replace("Permission denied","").replace(//g, ""); content = JSON.parse(content); var utmLink = "?utm_source=http://www.ehitusuudised.ee&utm_medium=KuumadLood"; // ReadNext block var ReadNext = (function () { var $readNextBar = $(".js-read-next"), $readNextItems = $readNextBar.find(".js-read-next__items"), $readNextItemsContainer = $readNextBar.find(".js-read-next__container"), contentSelector = ".article-content", width = 0, height = 0, mostReadArticles = [], unreadArticles = [], currentElement = 0, numberOfElements = 24, numberOnPage = 4, maxAvailable = 24, showFirstUnlockedArticles = 2, showSecondLockedArticles = 2, mobileSlideWidthSeen = 110, alreadyScrolling = false, currentTransition = 0, animationDuration = 600 var init = function () { // Create click handlers _setNextButtonClickHandler(); _setPrevButtonClickhandler(); _bindWidthCalculation(); ReadNext.showRecommendations(); }; var showRecommendations = function () { _calculateWidth(); $readNextItems.css("width",width); if (window.innerWidth < 768) { numberOnPage = 2; maxAvailable = 20; } else { numberOnPage = 4; maxAvailable = 20; } var readArticleIds = _getReadArticles(); unreadArticles = _.chain(mostReadArticles) .filter(function (article) { return !_.contains(readArticleIds, article.id); }) .first(maxAvailable) .value(); numberOfElements = unreadArticles.length; if (unreadArticles.length > 0) { _reaarrangeArticles(); _initElements(); _showBar(); _miscOperations(); } }; /** * If article is not too old to be in most-read box and is not already read, * add it"s id to cookie */ var addToReadArticles = function (id, date) { var readArticleIds = _getReadArticles(); if (readArticleIds.length > 64) { readArticleIds = _purgeOldIds(readArticleIds); } var readArticles = readArticleIds.join(","); if (!_isTooOld(date) && readArticles.indexOf(id) < 0) { readArticles = (readArticles.length > 0) ? readArticles + "," + id : id; createCookie("readArticles", readArticles, 2, "/", null); } }; var setArticles = function (arr) { mostReadArticles = arr; }; var isHidden = function () { var style = window.getComputedStyle($readNextBar[0]); return (style.display === 'none'); }; var _showBar = function () { $readNextBar.fadeIn(500); _detectSwipe($readNextBar, _swipeToDir); }; var _showNextPage = function () { if(alreadyScrolling) { return; } currentTransition--; alreadyScrolling = true; var $prev = $(".js-read-next__items__prev"); var $curr = $(".js-read-next__items__current"); var $next = $(".js-read-next__items__next"); $readNextItems.css({ "transform": "translate("+(currentTransition * 100)+"%)", "transition-duration": animationDuration+"ms" }); setTimeout(function() { $prev.remove(); $curr.removeClass("js-read-next__items__current").addClass("js-read-next__items__prev"); $next.removeClass("js-read-next__items__next").addClass("js-read-next__items__current"); _addNextElements((-currentTransition + 1 ) * 100 ); $readNextItems.css("transition-duration","0ms"); }, animationDuration); currentElement += numberOnPage; while(currentElement >= numberOfElements) { currentElement = (currentElement >= numberOfElements) ? (currentElement - numberOfElements) : currentElement; } _miscOperations(); }; var _showPrevPage = function () { if(alreadyScrolling) { return; } currentTransition++; alreadyScrolling = true; var $prev = $(".js-read-next__items__prev"); var $curr = $(".js-read-next__items__current"); var $next = $(".js-read-next__items__next"); $readNextItems.css({ "transform": "translate("+(currentTransition * 100)+"%)", "transition-duration": animationDuration+"ms" }); setTimeout(function() { $next.remove(); $curr.removeClass("js-read-next__items__current").addClass("js-read-next__items__next"); $prev.removeClass("js-read-next__items__prev").addClass("js-read-next__items__current"); _addPrevElements((-currentTransition - 1 ) * 100 ); $readNextItems.css("transition-duration","0ms"); }, animationDuration); currentElement -= numberOnPage; while(currentElement < 0) { currentElement = (currentElement < 0) ? (numberOfElements + currentElement) : currentElement; } _miscOperations(); }; var _miscOperations = function () { //calc the container height so it would not block the content $(".js-read-next__item").each(function() { var item = $(this); var elementHeight = item.height(); if(elementHeight > height) { height = elementHeight; $readNextItemsContainer.css("height", height); } //adding utm tags var a = item.find(".js-article-exit"); a.attr("href", a.attr("href") + utmLink); }); setTimeout(function() { //after animation enable navigation alreadyScrolling = false; }, animationDuration); }; var _initElements = function () { alreadyScrolling = true; $readNextItems.append(_getElements(0, numberOnPage).addClass("js-read-next__items__current")); _addPrevElements(-100, -numberOnPage); _addNextElements(100, numberOnPage); currentElement = 2 * numberOnPage - 1; while(currentElement >= numberOfElements) { currentElement = (currentElement >= numberOfElements) ? (currentElement - numberOfElements) : currentElement; } alreadyScrolling = false; }; var _addPrevElements = function (transition, elementIndex) { var firstElement = currentElement - 3 * numberOnPage; if(typeof elementIndex !== "undefined") { firstElement = elementIndex; } while(firstElement < 0) { firstElement = (firstElement < 0) ? (numberOfElements + firstElement) : firstElement; } var items = _getElements(firstElement, numberOnPage).addClass("js-read-next__items__prev").css("transform","translate("+transition+"%)"); $readNextItems.append(items); }; var _addNextElements = function (transition, elementIndex) { var firstElement = currentElement + 1; if(typeof elementIndex !== "undefined") { firstElement = elementIndex; } while(currentElement >= numberOfElements) { firstElement = (firstElement >= numberOfElements) ? (firstElement - numberOfElements) : firstElement; } var items = _getElements(firstElement, numberOnPage).addClass("js-read-next__items__next").css("transform","translate("+transition+"%)"); $readNextItems.append(items); }; var _addToHtml = function ($container, data) { var html = ''; $container.html($container.html() + html); }; var _getElements = function (firstElement, numberToTake) { var $itemGroup = $(''); var elementIndex = firstElement; for (var i = numberToTake; i > 0; i--) { if(elementIndex >= numberOfElements) { elementIndex = 0; } _addToHtml($itemGroup, unreadArticles[elementIndex]); elementIndex++; } return $itemGroup; }; var _bindWidthCalculation = function () { $(window).on("resize.readNext", function(){ _redefineElementWidth(); }) }; var _redefineElementWidth = function () { _calculateWidth(); $readNextBar.find(".js-read-next__items__group").css("width",width); $readNextItems.css("width",width); }; var _calculateWidth = function () { width = $readNextBar.width(); if(window.innerWidth < 768) { var padding = parseInt($readNextItemsContainer.css("padding-right")) + parseInt($readNextItemsContainer.css("padding-left")); width = window.innerWidth - padding; } }; // Article management var _getReadArticles = function () { var readArticles = decodeURIComponent(getCookie("readArticles")); var readArr = readArticles !== "null" ? readArticles.split(",") : []; return _.map(readArr, function (val) { return parseInt(val); }); }; var _purgeOldIds = function (readArticleIds) { // convert ids to integers in case they are given as strings readArticleIds = _.map(readArticleIds, function (val) { return parseInt(val); }); // get article id"s from most-read box var mostReadIds = _.pluck(mostReadArticles, "id"); return _.intersection(mostReadIds, readArticleIds); }; // Article is too old if it's date is set more than 2 days ago var _isTooOld = function (date) { var y = parseInt(date.substr(0, 4)), m = parseInt(date.substr(4, 2)) - 1, d = parseInt(date.substr(6, 2)); var expireDate = new Date(y, m, d); expireDate.setDate(expireDate.getDate() + 2); var now = new Date().setHours(0, 0, 0, 0); return expireDate < now; }; var _reaarrangeArticles = function() { var unlockedArticleCount = 0; var lockedArticlesCount = 0; for (var i = 0; i < unreadArticles.length; i++) { var article = unreadArticles[i]; if (article.lockID === "" && unlockedArticleCount < showFirstUnlockedArticles ) { unreadArticles.splice(i,1); unreadArticles.splice(unlockedArticleCount, 0, article); unlockedArticleCount++; } else if (article.lockID !== "" && lockedArticlesCount < showSecondLockedArticles) { unreadArticles.splice(i,1); unreadArticles.splice(unlockedArticleCount + lockedArticlesCount, 0, article); lockedArticlesCount++; } else if(lockedArticlesCount >= showSecondLockedArticles && unlockedArticleCount >= showFirstUnlockedArticles) { break; } } }; // Bar visibility var _getArticleContentHeight = function () { var contentParts = $(contentSelector); var contentHeight = 0; _.each(contentParts, function (content) { var height = $(content).height(); contentHeight += height; }); return contentHeight; }; var _getArticleDistanceFromTop = function () { var $firstArticlePart = $($(contentSelector)[0]); return $firstArticlePart.offset().top; }; var _getShowBarOffset = function () { var articleContentHeight = _getArticleContentHeight(), articleOffset = _getArticleDistanceFromTop(), windowHeight = $(window).height(); return articleOffset + (2 / 3 * articleContentHeight) - windowHeight; }; // Click handlers var _setNextButtonClickHandler = function () { $(document).on("click", ".js-read-next__next", _showNextPage); }; var _setPrevButtonClickhandler = function () { $(document).on("click", ".js-read-next__prev", _showPrevPage); }; var _swipeToDir = function (dir) { if (dir === "l") { _showNextPage(); } else if (dir === "r") { _showPrevPage(); } }; var _detectSwipe = function (ele,func) { var swipe = { x: 0, x1: 0, xMin:30 }; var dir = ""; var currTranInPx = width * currentTransition; ele.bind('touchstart', function(e){ var t = e.originalEvent.touches[0]; swipe.x = t.screenX; currTranInPx = width * currentTransition; }) ele.bind('touchmove', function(e){ e.preventDefault(); var t = e.originalEvent.touches[0]; swipe.x1 = t.screenX; if(swipe.x1 === 0 || alreadyScrolling) { return; } var diff = swipe.x - swipe.x1; diff = (diff > width) ? width : diff; diff = (diff < -width) ? (-width) : diff; var calculatedTransform = currTranInPx - diff; $readNextItems.css("transform","translate("+calculatedTransform+"px)"); }) ele.bind('touchend', function(e){ if (swipe.x1 === 0 || alreadyScrolling) { return; } if ((swipe.x - swipe.x1) >= swipe.xMin) { dir = "l"; } else if ((swipe.x1 - swipe.x) >= swipe.xMin) { dir = "r"; } if (dir !== "") { if(typeof func == 'function') func(dir); } else { $readNextItems.css("transform","translate("+currTranInPx+"px)"); } dir = ""; swipe.x = 0; swipe.x1 = 0; }) }; return { showRecommendations: showRecommendations, addToReadArticles: addToReadArticles, init: init, setArticles: setArticles, isHidden: isHidden }; })(); ReadNext.setArticles(content); ReadNext.init();

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Käsi­raamatud ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

M-Partner HR otsib PROJEKTEERIMISE NOOREMPROJEKTIJUHTI

M-Partner HR OÜ

13. veebruar 2017

Ehituse erilehed