TREV-2 Grupp loobub veel ühest tütarettevõttest

Taristuehituskontsern AS TREV-2 Grupp teatas, et peatab keskkonnaehitusega tegeleva tütarfirma OÜ Tekton ehitustegevuse. Seetõttu on ettevõttel plaanis öelda kollektiivselt üles ka 21 töötaja tööleping.

ASi TREV-2 Grupp juhatuse esimehe Erki Möldri sõnul on otsuse taga Eesti keskkonnaehituse turu hetkeseis - ka lähitulevikus ei ole olukorra muutumist ette näha. "Sellest tulenevalt pidasime otstarbekaks keskkonnaehitusega tegeleva tütarettevõtte ehitustegevuse peatada," lausus Mölder.

Praegu on OÜ Tektonil töid kolmel objektil Kohtla-Järvel, Paikuse vallas ja Viljandis ning on algamas ehitus Kihnus. Kõik lepingujärgsed tööd viiakse lõpule, samuti täidab ettevõte kõigi tellijate ees garantiikohustused, kinnitas OÜ Tekton juhatuse esimees Argo Auväärt.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed