Äripäev ostis suve hakul ajakirja Ehitaja

Äripäev ostis ehitus- ja kinnisvaravaldkonna professionaalidele suunatud ajakirja Ehitaja.

1995. aastal ilmumist alustanud ajakiri kirjutab süvendatult Eesti ehitusvaldkonna suundumustest, võimaldab selles sektoris tegutsejatel end kursis hoida kolleegide ja konkurentide tegemistega ning koguda teadmisi uute meetodite, materjalide ning tehnoloogiate kohta.

"Presshouse’i portfelli ainsa B2B-tüüpi väljaandena jäänud Ehitajal nappis kõigest sellest, mida Äripäeva organisatsioon pakkuda suudab. Tugevast kliendibaasist alustades ja äriajakirjanduse kompetentsiga lõpetades. Selles tähenduses oli müügitehing väga loogiline ja pooltele kasulik samm," ütles Presshouse´i tegevdirektor Janis Kaal.

Äripäev on arendanud viimastel aastatel jõuliselt erinevatele segmentidele mõeldud infotooteid, alates traditsioonilistest käsiraamatutest, ajakirjadest, uudisportaalidest kuni seminaride, konverentside ja koolitusteni. "Saame oma tooteportfelli liita väikese, aga omas turusegmendis tugeval positsioonil toote," kommenteeris ostutehingut Äripäeva teabekirjastuse direktor Liivi Kedelauk. Tema sõnul ei too üleminek klientidele kaasa muudatusi pakutavates teenustes, kuid kindlasti arvestatakse ajakirja arendades sektori vajadustega.

Esimene Ehitaja number Äripäeva kaubamärgi all ilmub juba augustis.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Ehituse erilehed