18. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raivo Rand valiti ehitusettevõtjate liidu juhatuse esimeheks

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu (EEEL) juhatuse uueks esimeheks valiti 13. juunil toimunud liidu juhatuse koosolekul ehitusettevõtte Rand&Tuulberg ASi üks omanikke ning nõukogu liige Raivo Rand.

Rand võtab liidu juhatuse esimehe kohustused üle AS Oma Ehitaja juhatuse esimehelt Tiit Kuulilt, kes jätkab endiselt liidu juhatuses.

Muudatusi tuli nii liidu juhatuses kui ka revisjonikomisjonis. Juhatusse valiti uute liikmetena Tartu Kivi AS-ist Aado Kivi, Lemminkäinen Eesti AS-ist Sven Pertens ning Skanska ASi juhatuse esimees Andres Aavik.

Uus EEELi juhatuse kooseis alates 13. juunist:Juhatuse esimees Raivo Rand - Rand&Tuulberg AS

Juhatuse liikmed:Tiit Kuuli - Oma Ehitaja AS

Tiit Roben - Merko Ehitus ASArsi Kook - Restor ASJaano Vink - Nordecon ASIlmar Link - Teede Projektijuhtimise ASJaanus Mesak - Messiehitus ASJaanus Otsa - Astlanda Ehitus OÜVillu Põldmäe - Clik ASAado Kivi - Tartu Ehitus ASAndres Aavik -  Skanska ASSven Pertens - Lemmikäinen Eesti AS

EEEL-i revisjonikomisjoni liikmena jätkab Villu Maamägi VMT Ehitus AS-ist. Uuteks revisjonikomisjoni  liikmeteks valiti Janek Lohu Paide MEK AS-ist ja Margus Keerutaja Sovek As-ist.

Eesti Ehitusettevõtjate Liit on ehitusettevõtjaid ühendav katusorganisatsioon, mis tegutseb eesmärgiga kooskõlastada ja koordineerida oma liikmete tegevust ehitustegevuse majanduspoliitilistes küsimustes ja suhetes töövõtjatega ning nende organisatsioonidega. EEEL-i kuulub hetkeseisuga 103 liiget. Liitu kuulumine annab liikmeskonnale võimaluse kaasa rääkida ehitusala reguleerivate seaduste ja dokumentide väljatöötamisel ning omapoolsete seisukohtade avaldamisseks läbi liidu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785