13. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endover otsib ettevõttesse ehituse projektijuhti

1995. aastal tegevust alustanud kinnisvarainvesteeringute juhtimise ja kinnisvaraarenduse alal tegutsev ettevõtete grupp Endover, mis on tegev nii Eestis kui ka väljaspool otsib oma meeskonda ehituse projektijuhti.

Meie meeskonda on oodatud kogemustega

EHITUSE PROJEKTIJUHT,

kelle ülesandeks on  arendusprojektide tulemuslik ja efektiivne planeerimine ja juhtimine, sh

- ehitustööde plaani, sh ajakava ja eelarve, koostamine

- arendusprojektide ettevalmistamine, sh kooskõlastuste ja lubade hankimine- koostöö projekteerijaga tehnilistes küsimustes- hangete korraldamine ja pakkumiste analüüs- läbirääkimised pakkujatega ja lepingute koostamine- koostöö alltöövõtjatega- ehitustehnoloogia ja -kvaliteedi kontroll ja vastavuse tagamine lepingudokumentidele- eelarve täitmise ja ajagraafikus püsimise jälgimine- projektiga seotud dokumentatsiooni koostamine ja süsteemne haldamine- arendusprojektide järelteeninduse korraldamine

Oled sobiv kandidaat, kui  Sul on märkimisväärne kogemus ehitusprojektide juhtimises ning väga head ehitusalased teadmised. Sul on ehitusalane kõrgharidus või omandad seda.

Oled võimekas projektijuht, oskad seada prioriteete ja planeerida aega. Sul on väga hea ehitusjooniste lugemise ja jooniste põhjal eelarvestamise oskus, head teadmised ehitusvaldkonnaga seotud seadusandlusest ning lepingute koostamisest.  Kasuks tuleb ehitusprojektide linnas menetlemise kogemus.

Oled väga hea suhtlemisoskusega, osav läbirääkija ja kehtestaja. Oled tulemustele orienteeritud ja hea analüüsivõimega. Sulle on omane süsteemsus, korrektsus ja vastutustunne.

Oled osav Exceli kasutaja, kasuks tuleb AutoCadis joonistamise oskus. Valdad eesti keelt ning suhtlustasandil ka vene keelt. Sul on juhiload ja soovitavalt ka isikliku auto kasutamise võimalus.

Sind ootab huvitav töö stabiilses ettevõttes, kaasaegsed töötingimused ja mõnus kontor kesklinnas. Pakume Sulle võimalust vastutada, iseseisvalt tegutseda ja saada mitmekülgseid kogemusi. Sul on oluline roll meie professionaalses ja tulemustele orienteeritud meeskonnas. Tutvu meie ja meie tegemistega www.endover.ee

Kandideerimiseks saada palun oma CV e-postil [email protected] hiljemalt 28.02.13

Lisainfo telefonil 51 62 671 või e-postil [email protected]

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785