21. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium otsib uut teedetalituse juhti

Riigisekretär on välja kuulutanud konkursi Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi teede- ja raudteeosakonna teedetalituse juhataja ametikoha konkursi.

Teedetalituse juhataja vastutab teehoiupoliitika ning teehoiuvaldkonda reguleerivate õigusaktide eelnõude väljatöötamise korraldamise eest.

Sobival kandidaadil on

• kõrgharidus, soovitavalt teehoiu, ehitus-, majandus- või logistikavaldkonnaga seotud erialal;• varasem kogemus ametikoha tegevusvaldkonnas (vähemalt 1 aasta ametnikuna või muul kõrgharidust nõudval tööl ametikoha tegevusvaldkonnas 2 aastat)• teadmised teehoiu, teeliikluse organiseerimise ja liiklusohutuse valdkonnast;• asjaõiguse, riigivara ning planeeringute alase seadusandluse tundmine;• hea suhtlemis- ja koostööoskus;• eesti keele oskus C1 või sellele vastaval tasemel ja kahe võõrkeele (üks neist inglise ja teine eelistatult prantsuse, vene või saksa keel) oskus kesktasemel ametialase sõnavara valdamisega;• lojaalsus, riigi huvidest lähtuv orientatsioon.

Konkursikuulutuse täielik tekst on avaldatud väljaandes Ametlikud Teadaanded (www.ametlikudteadaanded.ee).

Kandideerimisel palume esitada:

- avaldus;- elulookirjeldus;- tunnistuse või diplomi koopia hariduse kohta;- omakäeline kinnitus, et kandidaat vastab teenistusse asumiseks avaliku teenistuse seaduses sätestatud nõuetele;- essee teemal „Vajalikud uuendused ja nende rakendusmeetmed  Eesti teehoiu korraldamisel“ (pikkus kuni 3 lk).

Dokumendid palume esitada 28. jaanuariks 2013 Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ametnike konkursi- ja atesteerimiskomisjonile Harju 11, Tallinn 15072 või e-posti aadressil  

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785